Haberler

Vali'den, Türkiye'yi Temsil Edecek Tek Bayan Cimnastikçiye Ödül

Bolu Valisi Ali Serindağ, Danimarka'da Yapılacak Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi Temsil Edecek Tek Bayan Sporcu Olan 16 Yaşındaki Milli Cimnastikçi Göksu Üçtaş'ı Hediyelerle Ödüllendirdi. Vali Serindağ, Milli Cimnastikçiden Şampiyonluk Beklediğini Söyledi.

Bolu Valisi Ali Serindağ, Danimarka`da yapılacak Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası`nda Türkiye`yi temsil edecek tek bayan sporcu olan 16 yaşındaki milli cimnastikçi Göksu Üçtaş`ı hediyelerle ödüllendirdi. Vali Serindağ, milli cimnastikçiden şampiyonluk beklediğini söyledi.

Yurtiçinde ve yurtdışında düzenlenen müsabakalarda çok sayıda derece elde eden Göksu Üçtaş, son olarak 22- 24 Eylül`de İstanbul`da düzenlenen 20`nci Uluslararası Boğaziçi Artistik Cimnastik Turnuvası`nda yer ve denge aletinde 2 altın madalya kazandı. 5- 22 Ekim tarihleri arasında Danimarka`da düzenlenecek olan Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası`nda Türkiye`yi temsil edecek tek bayan sporcu olan milli cimnastikçi Göksu Üçtaş ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Sertbaş, şampiyona öncesi Bolu Valisi Ali Serindağ`ı makamında ziyaret etti. Vali Serindağ, başarılı cimnastikçiye tişört, yağmurluk, saat, Atatürk`ün nutku kitabı ve üzerinde isminin yazılı olduğu çanta hediye etti. Vali Serindağ, milli cimnastikçiden dünya şampiyonluğu beklediğini söyledi.

Milli cimnastikçi Üçtaş ise, ``Şampiyonada Türkiye`yi temsil edecek tek bayan cimnastikçi olacağım için çok heyecanlıyım. Kazandığım başarılara dünya şampiyonluğunu da eklemek istiyorum. Danimarka`da Türk bayrağını dalgalandırmayı hedefliyorum. Bu hedefime ulaşacağımı düşünüyorum`` diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title