Haberler

Vali Çınar, Yetiştirme Yurdu'nda İftara Katıldı

Vali Ali Çınar, Muş Yetiştirme Yurdu'nda iftara katıldı.

Vali Ali Çınar, Muş Yetiştirme Yurdu'nda iftara katıldı.

İftar yemeğine Vali Yardımcısı Hüseyin Göktürk, İl Müftüsü Hasan Atlı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamdullah Karasu'nun katıldı.

Yemekte konuşan Vali Çınar, yetiştirme yurdunda barınan çocukların bakımlarının her zaman en iyi şekilde yapılmasını istediklerini ve bunun için çalışmaları yakından takip ettiklerini bildirdi.

Vali Çınar, şöyle konuştu:

"Bir baba şefkatiyle sizlere el uzatmaya çalışıyoruz. Sizlere de teşekkür ediyoruz. Çünkü sizlerden de bu zamana kadar bizi sıkıntıya sokacak, üzecek bir fiiliniz olmadı. Burası sizin eviniz. Sizler de bizim evlatlarımızsınız. En iyi şekilde yetişmeniz için biz de eğitim, sosyal, sportif, kültürel imkanlarınızın gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sizlere spor alanları yapıyoruz. Bu sene de inşallah bilgisayar sınıfı kuracağız. Sürekli görevli arkadaşlarımıza sizin durumunuzu soruyoruz ve iyi haberlerinizi alınca mutlu oluyoruz. Sizlerden tek beklentimiz var o da okumanız."

Muhabir: Sabri Yıldırım

Yayıncı: Berin Arslan Çetin - MUŞ

Kaynak: AA / Yerel

Hamdullah Karasu Ali Çınar Göktürk Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title