Haberler

Kütahya Valisi Ali Çelik'ten "Cumhuriyet Bayramı" mesajı

Güncelleme:

Kütahya Valisi Ali Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çelik, mesajında, Cumhuriyet'in, Türk devletinin ve milletinin en büyük kazanımı olduğunu belirtti.

Bağımsızlığını kazanma uğrunda yıllarca mücadele veren ve tüm yokluklara karşın bu haklı mücadeleden dünyaya örnek olacak olan bir zaferle çıkan Türk milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bağımsız ve güçlü bir devlet olmayı başardığını vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"Bu başarının ardında milletimizin fedakarlığı, vatan sevgisi ve azmi vardır. Bugün bizlere düşen ise bütün imkansızlıklar ve yokluklara rağmen türlü zorlukları aşarak kurulan Cumhuriyet'imize sahip çıkmak ve ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır. Cumhuriyet'imizin kuruluşunun 97. yıl dönümünü koronavirüs salgını sebebiyle pandemi koşullarına uygun katılımla kutlayacağız. Meydanlarımızdaki coşkumuzu, gururumuzu bu bayram evlerimize, balkonlarımıza taşıyalım. Her ev, her sokak bayram yeri olsun. Evlerimizi, iş yerlerimizi bayraklarla donatalım. Temennimiz, güç birliğiyle, her bir vatandaşımızın desteğiyle salgının üstesinden gelmek. Coşkumuzu ve gururumuzu yine hep birlikte meydanlarda yaşamak. Bu duygu ve düşüncelerle başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluşu Savaşı'mızın kahramanlarını, bu vatan için canlarını feda ederek milletimizin gönlünde ölümsüzleşen şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Kütahya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
title