Haberler

Vali Canpolat, Yurt ve Anaokulu Açılışı Yaptı

Denizli Kültür ve Eğitim Vakfı (Dekev) Tarafından Yaptırılan Atatürk Erkek Öğrenci Yurdu ve Denizli'de 6.sı Yapılan Minik Karıncalar Anaokulu Düzenlenen Törenle Açıldı.

Denizli Kültür ve Eğitim Vakfı (DEKEV) tarafından yaptırılan Atatürk Erkek Öğrenci Yurdu ve Denizli'de 6.sı yapılan Minik Karıncalar Anaokulu düzenlenen törenle açıldı.

Atatürk Erkek Öğrenci Yurdu açılışı için düzenlenen törene Denizli Valisi Hasan Canpolat, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof.Dr.Hasan Kazdağlı, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici, DEKEV Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Urganlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile yurdun yapımında katkısı olan hayırsever kişi ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Açılış töreninde konuşan , DEKEV Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Urganlıoğlu amaçlarının aydın ve başarılı gençler yetiştirmek ve bu gençlerin barınmasını sağlamak olduğunu belirterek "DEKEV, 1996 yılında kuruldu ve bu tarihten itibaren eğitime katkı vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Vakfımızın amacı yoksulluğu nedeniyle okuma ve barınma zorluğu içerisindeki çocuklarımızı sahiplenmek. DEKEV'in bundan sonraki hedefi bir kız yurdu yapmak ve bunun yanında ilköğretimden başlamak üzere üniversiteye kadar olan eğitim kurumlarını gerçekleştirmek" dedi. Törende konuşan Denizli Valisi Hasan Canpolat ise, eğitime yapılacak olan her türlü katkının çok değerli olduğunu belirterek "Denizli'nin en önemli özelliklerinden birisi, eğitim konusuna ve ilin sosyal faaliyetlerine sahip çıkmaları konusundaki hassasiyetidir. Bu, Denizli'yi diğer illerden farklılaştırıyor. Denizlililer eğitim konusunda insanı gururlandıracak çok önemli çalışmalar yapmışlardır ve yapmaya da devam etmektedirler. Başta DEKEV olmak üzere eğitime katkı koyan bütün hayırseverlerimizi kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından DEKEV tarafından yaptırılan Atatürk Erkek Öğrenci Yurdu'nun yapımında emeği geçen ve katkı koyanlara plaket veren Vali Canpolat diğer protokol üyeleriyle birlikte yurdun açılışını gerçekleştirdikten sonra, yurt binasında incelemelerde bulundu. Temeli 20 Temmuz 2005 tarihinde atılan yurdun, 172 öğrenci kapasiteli olduğu, halen 30'u ortaöğretim ve 60'ı yükseköğretim öğrencisi olmak üzere 90 öğrencinin kaldığı, ve 1 milyon 300 bin YTL'ye malolduğu öğrenildi.

Protokol üyeleri, yurt açılışının ardından Denizli'de 6.'sı yapılan Minik Karıncalar Anaokulu'nun açılışını gerçekleştirdi.

(AV-SÇ-Y)

17.02.2007 18:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title