Haberler

Vali Canpolat'tan Sanatçılara Yemek

Denizli Valisi Hasan Canpolat, Denizli Kültür ve Sanat Vakfı (Desav) Üyeleri ile Kuğu Gölü Balesi Gösterisini Sunmak Üzere Denizli'ye Gelen İzmir Devlet Opera ve Balesi Sanatçılarına Polis Evinde Yemek Verdi.

Denizli Valisi Hasan Canpolat, Denizli Kültür ve Sanat Vakfı (DESAV) üyeleri ile Kuğu Gölü Balesi gösterisini sunmak üzere Denizli'ye gelen İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarına polis evinde yemek verdi.

DESAV Başkanı Ziya Tıkıroğlu, vakıflarının 2000 yılında kurulmasından bu yana Denizli'de kültür ve sanat faaliyetlerinin gelişmesi için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Vali Hasan Canpolat ise, Denizli'nin ekonomide yakaladığı başarıyı kültür ve sanat alanında gerçekleştiremediğini belirterek, "Denizli, kendinden söz ettiren bir şehir olmak istiyorsa, kültür ve sanata da kaynak ayırmak zorundadır. Biz valilik ve belediye olarak bu konuda tüm desteği vermeye hazırız. Önümüzdeki dönemde DESAV'ın ve bu konuda gönüllü olarak çalışan birimlerin de güçlendirilerek ilimizin kültür ve sanat alanında iyi bir noktaya geleceğine inanıyoruz" dedi.

DESAV'ın faaliyetlerinde katkı sağlayan, Özel Sağlık Hastanesi Başhekimi Dr. Rıdvan Erdemir, Servergazi Belediye Başkanı Nihat Yeniyol, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası'ndan Mehmet Yüksel, Kudret Gözüaçık, Halil Öksüz ve Özlem Ülkü'ye teşekkür plaketi verildi. DESAV'ın faaliyetlerine verdikleri destekten dolayı da Vali Canpolat ve Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan'a plaketlerini İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları verdi.

Sanatçıların onuruna verilen yemeğe, Vali Hasan Canpolat, eşi Nuran Canpolat, vali yardımcıları Mehmet Çapraz, İsmet Akyol, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cemal Temizöz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Alaybeyoğlu ve Osman Zolan, Adalet Komisyonu Başkanı Tamer Bingöl, İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları ile DESAV'ın faaliyetlerini yürütmesinde katkıda bulunan kurumların temsilcileri katıldı.

(AV-AT-OM-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title