Haberler

Vali Canalp, "Gurbetçi Vatandaşlarımıza İkramlıklarımızla Birlikte Aşı Hizmeti de Veriyoruz"

Güncelleme:

Edirne Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, yaz tatillerini geçirmek üzere Kapıkule sınır kapısından yurda giriş yapan gurbetçi vatandaşlarımız ile sohbet edip ikram noktası ve aşı uygulama noktasını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Edirne Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, yaz tatillerini geçirmek üzere Kapıkule sınır kapısından yurda giriş yapan gurbetçi vatandaşlarımız ile sohbet edip ikram noktası ve aşı uygulama noktasını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yurtdışından gelen vatandaşlarımızın ve giriş çıkış yapan tır şoförlerimizin aşılarını yaptırabilmesi amacıyla Kapıkule sınır kapısında kurulan aşı uygulama noktasını ziyaret eden Vali Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, aşılamanın önemine dikkat çekerek, kendilerine tanımlanan üçüncü doz aşılarını da buradaki aşı uygulama noktasında yaptırdılar.

Vali Canalp burada yaptığı açıklamada; "Kapıkule Sınır kapısından ülkemize girişlerinde gurbetçilerimizi rahat ettirmek en büyük arzumuzdur. Gurbetçilerimiz girişlerinde hangi hizmetlere ne şekilde ulaşabileceklerini gösteren bir hoş geldiniz broşürü ve ikramlıklar veriyoruz. Çay, kahve, soğuk su ve Osmanlı şerbetini gurbetçilerimizi bu sıcak havalarda biraz olsun rahat ettirebilmek amacıyla ücretsiz olarak sunuyoruz. En önemlisi de gurbetçilerimizin girişlerdeki bekleme süreleridir. Geçtiğimiz yıllarda saatleri bulan bekleme süreleri bu sene uygulamaya koyduğumuz yeni model ile birlikte yoğun ve verimli çalışma ile birlikte hızlı ve seri şekilde araç almak vasıtasıyla bekleme süresi 35-40 dakikaya kadar düştü" dedi.

Edirne'nin aşılamada ilk sıralarda yer aldığının altını çizen Vali Canalp; "Yurda girişte ikinci bir önemli hizmette aşı hizmetidir. Aşılarını olamayan gurbetçi vatandaşlarımız girişteki çadırda aşılarını olabilirler. Sağlık Bakanlığımızın vermiş olduğu bu hizmetten ücretsiz bir şekilde yararlanabilir ve aşıdan sonraki bekleme sürelerini ise ikramlıklarımızdan alarak değerlendirebilirler. Aşılama çalışmalarında ilimiz yine en fazla yapılan iller arasında bulunmaktadır ve vatandaşlarımızı bu nedenle tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Habermetre / Toplum

COVIRAN Bereket Ekrem Canalp Edirne Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title