Haberler

Vali Çakacak Yatalak Hastayı Evinde Ziyaret Etti

Van Valisi Özdemir Çakacak, Yaklaşık 9 Yıldır Yatalak Durumda Bulunan Bir Hastayı Evinde Ziyaret Eden İftar Yemeğini de Aileyle Birlikte Yedi.

Van Valisi Özdemir Çakacak, yaklaşık 9 yıldır yatalak durumda bulunan bir hastayı evinde ziyaret eden iftar yemeğini de aileyle birlikte yedi.

Dört kız ve 2 de erkek çocuğa sahip olan Tahir Terman, yıllardır yatalak durumda olduğu için ailesini devlet yardımlarıyla geçindirmeye çalışıyor. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından verilen 'Kurucu aile' ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından da verilen aylık yardımlarla geçimini sağlamaya çalışan Terman'a Van Valisi Çakacak 'Ramazan' jesti yaptı. Vali Yardımcısı Ömer Özcan ve SYDV Müdürü Mehmet Akkuş'u da yanına alarak mağdur Tahir Terman'ın evini ziyaret eden Vali Çakacak,

iftarını da bu aileyle birlikte açtı. Yakalandığı bir rahatsızlıktan dolayı yaklaşık 9 yıldır yatağından çıkamayan Terman'a moral vermek için evine gelen Vali Çakacak, SYDV kaynaklarından da aileye 400 YTL nakdi ve 400 YTL'lik de ayni yardım yaptı.

Aileyle birlikte iftar yemeğini yiyen Vali Çakacak, yatalak hasta olan Tahir Terman'dan çocuklarını sonuna kadar okutması sözünü aldı. Bu sözün karşılığında çocukların eğitimi için her türlü desteğin verileceğini belirten Çakacak, çocuklarla yaptığı sohbette de; "Önemli olan zoru başarmaktır. Çalışan, azmeden için zor yoktur. Büyük hedefler seçmeli ve çalışarak bu hedeflerinize ulaşmalısınız. Siz çalışın, azmedin biz de devlet olarak her zaman yanınızda olalım" dedi.

Vali Özdemir Çakacak'ın ziyaretiyle ilgili duyduğu memnuniyeti yüzünden okunan Tahir Terman ise; "Yakalandığım amansız bir hastalık yüzünden yıllardır yatağa mahkum olmuş durumdayım. Fakat bu sürede bizleri bağrına basan devletimize ve bizi yalnız bırakmayarak her türlü desteği sunan Sayın Valimiz Özdemir Çakacak'a minnettarız" şeklinde konuştu.

(MET-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title