Haberler

Vali Çakacak, İl Sağlık Müdürlüğü İdarecilerini Kabul Etti

Vali Özdemir Çakacak, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge’yi ve beraberindeki İl Sağlık Müdürlüğü üst düzey yöneticilerini makamında kabul etti.

Vali Özdemir Çakacak, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge'yi ve beraberindeki İl Sağlık Müdürlüğü üst düzey yöneticilerini makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, sağlık hizmetlerinin yeni bir yapıya kavuştuğunu hatırlatarak göreve yeni atanan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge'ye, "Hayırlı olsun" dedi.

Son dönemlerde, sağlık hizmetleri alanında ülkemizde kimsenin hayal edemeyeceği işlerin olduğunu bildiren Vali Çakacak, yapım çalışmaları devam eden 600 yataklı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nin ve 1081 yataklı Şehir Hastanesi'nin tamamlanması ile Eskişehir'in sağlık alanında büyük bir ivme kazanacağını vurguladı. Bu yıl içerisinde ilimizin iki tane çok modern hastaneye kavuşacağını bildiren Vali Çakacak, sözlerinin sonunda İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge'ye ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

İyi niyet dilekleri için Vali Çakacak'a teşekkürlerini ileten Müdür Bilge de, idari kadroyu tek tek tanıtarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyarete; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Mumcu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı Melek Zeytin, Acil Sağlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Dr. Erdinç Özkurt, Eskişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Karagülle, Eskişehir Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Soner Yılmaz, Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Bülent Erdoğan, Uzm. Dr. Mustafa Emin Çanakçı, Dr. Gökhan Özboz, Dr. Mina Akbay, Dr. Duygu Sağlam Çoşkun, Ömer Faruk Üresin ve Nuri Şahan katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İl Sağlık Müdürlüğü Özdemir Çakacak Eskişehir Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title