Haberler

Vali Büyükersoy, Teog Birincilerini Ödüllendirdi

Vali Vedat Büyükersoy, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'nda Türkiye birincisi olan 2 öğrenciyi makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Vali Vedat Büyükersoy, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'nda Türkiye birincisi olan 2 öğrenciyi makamında kabul ederek ödüllendirdi.

TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplandırarak Türkiye birincisi olan 2071 Melikşah Ortaokulu öğrencisi Elif Esra Arslantaş ve Vali Adil Yazar Ortaokulu Öğrencisi Ahmet Burkay Mutlu'yu tebrik eden Büyükersoy, öğrencilere altın hediye etti.

Başarının sırrının çok çalışmaktan geçtiğini ifade eden Büyükersoy, şöyle konuştu:

"TEOG 1. dönem sınavında 3 öğrencimiz tüm soruları doğru olarak cevaplandırmıştı. Bi zde onları tebrik ederek, ödüllendirmiştik. Şimdi de 2015 yılı 2. dönem TEOG sınavlarında tüm soruları doğru cevaplayan 2 öğrencimiz başarılı oldu. Onları tebrik ediyorum. Eğitim, öğrenci, öğretmen ve veli ile bütünleşir. Bunlar birlikte çalışırsa başarı merdivenleri daha hızlı aşılır. Çocuklarımızın başarısına sağladıkları katkıdan dolayı okul müdürleri, öğretmen ve velileri tebrik ederim. Aynı zamanda öğrencilerimizi de tekrar kutluyorum. İnşallah bu öğrencilerimiz ilimizdeki diğer öğrencilerimize de örnek olacaktır. Hedeflerinizi yüksek tutun. Yüksek tutuğunuz hedeflere bugüne kadar gösterdiğiniz gayretli çalışmayla devam edin."

Ziyarete, Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, 2071 Melikşah Ortaokul Müdürü  Enver Kıvanç ile Vali Adil Yazar Ortaokulu Müdürü Nedim Öner de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Vedat Büyükersoy Melikşah Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title