Haberler

Vali: Ben Valiyim, Polis:ben de Başbakanım

Erzurum Valisi Bulut'un Ormanlık Alanda Bir Araçta İl Genel Meclisi Üyesi Bir Kadınla Uygunsuz Halde Yakalanıp Karakolluk Olduğu Öne Sürüldü. Polislerin Karakola Götürmek İstediği Vali, Her Ne Kadar 'Ben Valiyim' Dese de İnandıramadı.

Erzurum Valisi Bulut'un ormanlık alanda bir araçta İl Genel Meclisi üyesi bir kadınla uygunsuz halde yakalanıp karakolluk olduğu öne sürüldü. Polislerin karakola götürmek istediği Vali, her ne kadar 'Ben Valiyim' dese de inandıramadı.

Erzurum Valisi Sami Bulut hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Bulut'un, İl Genel Meclisi üyesi S.K. ile bir aracın içinde uygunsuz şekilde yakalandığı, ifadesi için karakola götürüldüğü öne sürüldü.

 

Akşam Gazetesi'nden Levent Akpınar'ın haberine göre olay şöyle gerçekleşti: Ramazan ayının son haftasında, polise bir araçta uygunsuz vaziyette kişiler olduğu ihbarı geldi. Saat 01.30 sularında ihbarda verilen adres olan Atatürk Üniversitesi ile Dadaşkent Beldesi arasındaki ağaçlık alana giden polis, Bulut ile S.K.'yı park halindeki bir araçta uygunsuz halde yakaladı.

 

'SEN VALİYSEN BEN DE BAŞBAKANIM'

Polis memuru, haklarında şikayet olduğu gerekçesiyle ikiliyi karakola götüreceğini söyledi. Bunun üzerine Bulut, 'Ben Valiyim' dedi. Erzurum'da göreve yeni başladığı öğrenilen ve valiyi tanımayan memur ise, 'Sen Valiysen ben de Başbakanım' diyerek Bulut ve S.K.'yı karakola götürdü.

 

Emniyet'te Bulut ile S.K.'yı tanıyan polisler, buna rağmen İçişleri Bakanlığı'na göndermek üzere, haklarında 'Kamuya açık yerde uygunsuz vaziyette yakalanmak' iddiasıyla tutanak tuttu. Bakanlığın ise konuyla ilgili soruşturma açtığı öne sürüldü.

 

'İDDİALAR ASILSIZ  POLİS BENİ TANIMADI'

Bayram sonrası Ankara'ya giden ve günlerdir başkentte olan Vali Bulut, iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Polis merkezine gittiğini doğrulayan Bulut olayı şöyle anlattı: 'Atatürk Üniversitesi içerisindeki spor kompleksinde pinpon maçı yapıyordum. S. Hanım aradı. İl Genel Meclisi üyesi bir arkadaşın jandarma tarafından gözaltına alındığını ve konuşmak istediğini söyledi. Ben de maç yaptığımı söyleyip spor kompleksine gelmesini istedim.

 

KİMLİĞİM YOKTU

Arabaya bindik ve konuşmaya başladık. Bunu korumalarım da gördü. Bir süre sonra polis geldi. Vali olduğumu söyledim. Arkadaş Erzurum'da yeni göreve başlamış olacak ki, beni tanımadı. Eşofmanlı olduğum için kimliğimi almamıştım. Karakola gitmemiz gerektiğini söyledi. 'Karakola gidelim, diğer polis arkadaşlar benim vali olduğumu söyler' dedim. Karakola gittik, kısa süre sonra da ayrıldık. Uygunsuz basılmak söz konusu değil. Bu çok ağır bir itham.''

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title