Haberler

Vali Bektaş Adnan Menderes'te İftar Açtı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin sponsorluğunda, Adnan Menderes Mahallesi Gediz İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin sponsorluğunda, Adnan Menderes Mahallesi Gediz İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Manisa Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü'nün koordinesinde, sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlanan 'İftar Vakti Kardeşlik Vakti' projesi çerçevesinde, Şehzadeler Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla Manisa'nın farklı mahallelerinde iftar programı düzenleniyor. Adnan Menderes Mahallesi Gediz İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen bin 300 kişilik iftar yemeğine Vali Erdoğan Bektaş'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Melih Karakaş, Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Fevzi Kayacan ve mahalle halkı katıldı. İftar öncesi Kur'an-ı Kerim okundu. Akşam ezanının okunmasından sonra İl Müftüsü Sinan Cihan'ın iftar duasının ardından Vali Bektaş, vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

İftar yemeğinden sonra mahalle muhtarı ve mahallenin ileri gelenleriyle birlikte sohbet eden Vali Erdoğan Bektaş, İftar Vakti Kardeşlik Vakti" projesiyle birlik ve beraberlik içinde halkla kaynaşarak iftar yaptıklarını söyledi. Vali Bektaş, "Devlet ile vatandaş arasında birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla, Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan 'İftar Vakti Kardeşlik Vakti' projesi kapsamında her akşam farlı bir mahallede mahalle halkımızla birlikte iftarımızı yapıyoruz. İlimizde huzurlu bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Düzenlenen iftar yemeklerinde vatandaşlarımızla aynı iftar sofrasına oturuyoruz. İftarımızı birlikte açmaktan mutluluk duyuyoruz. Gerek iftarda gerekse iftar sonrası mahalle muhtarlarımızın ve mahalle halkımızın sorunlarını dinliyoruz. Devlet olarak yasalar çerçevesinde imkanlar ölçüsünde sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz" diye konuştu. Ayrıca Vali Bektaş, "İftar Vakti Kardeşlik Vakti" projesi kapsamında Ramazan'ın ilk gününden bu güne kadar Kuşlubahçe, Atatürk, 50 Yıl, Bayındırlık ve Adnan Menderes mahallerinde toplam 4 farklı mahallede 3 bin kişiyle iftar açtıklarını, vatandaşla iftar yemeğinde aynı sofrada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Erdoğan Bektaş Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title