Haberler

Vali Azizoğlu Down Sendromlu Çocuklarla Top Oynadı

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun down sendromlu çocuklarla yaptığı futbol maçı, renkli görüntülere sahne oldu.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun down sendromlu çocuklarla yaptığı futbol maçı, renkli görüntülere sahne oldu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla müdürlüğün spor salonunda düzenlenen etkinlikte Vali Azizoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, formalarını giyerek, down sendromlu çocuklarla maç yaptı.

Oldukça renkli geçen futbol maçında, birçok kez meşin yuvarlağı filelerle buluşturan down sendromlu çocuklar büyük sevinç yaşadı.

Maç sonunda çocuklara sarılarak sevinçlerine ortak olan Azizoğlu, performanslarından dolayı çocukları tebrik etti, hediye dağıttı.

Vali Azizoğlu, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla çocuklarla bir araya geldiklerini söyledi.

Çocuklarla keyifli bir maç yaptıklarını ifade eden Azizoğlu, "Çocuklar çok iyi, çok güzel şut çekiyorlar. Çok iyi oynadıkları için bana da defansta çok fazla iş bırakmadılar. Çok güzel bir gündü hakikaten, çok iyi eğlendik." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Seyfettin Azizoğlu 21 Mart Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title