Haberler

Vali Azizoğlu: "Bugün İki Zaferi Birden Kutluyoruz"

Erzurum Valiliği tarafından Şehit aileleri ve gazilere 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla bir yemek tertip etti.

Erzurum Valiliği tarafından Şehit aileleri ve gazilere 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla bir yemek tertip etti.

Şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemekte konuşma yapan Vali Seyfettin Azizoğlu, Çanakkale zaferi ile birlikte sınır ötesinde yapılan Zeytin Dalı Harekatına değindi. Türk ordusunun yıllardır eşkıyanın zulmü altında ezilen mazlumları hürriyetine kavuşturduğunu ifade eden Vali Azizoğlu, şöyle konuştu:

"Bugün 18 Mart Çanakkale Zaferi ile birlikte hemen yanı başımızda Suriye'de yapılan sınır ötesi hareketiyle o bölgede yaşayan insanların zulümden, esaretten kurtulduğu günün de başlangıcı olmuştur. Ne mutlu Türk ordusuna ne mutlu Türk milletine artık sınırların dışında insanlara hürriyeti, bağımsızlığı, barışı, dostluğu, adaleti götürmektedir. Artık ağlayan, üzülen esir olarak yaşayan bütün mazlum milletlerin tek ümidi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir. Bugünde Türkiye Cumhuriyeti Devleti şunu gösterdi ki, nerede bir mazlum; ezilen, hor görülen Müslüman varsa, Türk ordusunun kudreti o zulmü yok etmeye muktedirdir. Bu ayağı kalkış, bütün mazlum milletlerin kurtuluşu ve güvenliği haline gelmiştir. Tabi bunları yaparken, gazilerimiz şehitlerimiz oldu. O şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesindedir ki, bugün dünyaya yeniden bir Türk asrının müjdesini vermektedir. İnşallah artık bu şahlanış nihayete erecektir. 103 sene sonra Afrin'deki insanlarında özgürlüğe kavuşmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Bu uğurda canını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Program sonunda Vali Azizoğlu, şehit aileleri ve gazilerin bulunduğu masaları tek tek gezerek, sohbet etti, çocuklara hediyeler dağıttı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyfettin Azizoğlu Çanakkale Zaferi Erzurum Valiliği Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
title