Haberler

Vali Aykut Pekmez Aksaray'a Veda Etti

Aksaray’da tarım platformu tarafından son kararname ile Aksaray Valisi iken Adıyaman Valiliği görevine atanan Vali Aykut Pekmez’e veda programı düzenlendi.

Aksaray'da tarım platformu tarafından son kararname ile Aksaray Valisi iken Adıyaman Valiliği görevine atanan Vali Aykut Pekmez'e veda programı düzenlendi.

Ziraat Odası Başkanlığı, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Ticaret Borsası ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından özel bir tesiste organize edilen programa, köy ve mahalle muhtarları da katıldı. Başkanlar Emin Koçak, Bekir Kayan, Hamit Özkök ve Mahmut Aktürk yaptıkları konuşmalarda Vali Aykut Pekmez'e Aksaray'a kattığı değerden ve erdiği önemli hizmetlerinden dolmayı teşekkür etti.

Vali Aykut Pekmez ise tarım platformu üyelerine ve muhtarlara teşekkür ederek, "Aksaray'da yaklaşık 2,5 yıl görev yaptım. Sizlerle ve tüm kurum kuruluşlarla, vatandaşlarımız ile bile uyum içerisinde çalıştık. Ülkemizin her bölgesinde görev yapmaya hazırız. Sizlerle birlikte Aksaray'da görev yapmaktan çok mutluyum. Tüm kurum ve kuruluşlara, tüm STK yetkililerine, vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza, siyasilerimize, herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Aksaray Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title