Haberler

Vali Atış, Türkiye Şampiyonu Botaşspor Yıldız Bayan Basketbol Takımı'nı Kabul Etti

Adana Valisi İlhan Atış, Adana'da Çeşitli Kurum ve Kuruluşlara Ait 27 Spor Salonu Olduğunu Belirterek, Bunlardan Kulüplerin de Yararlanması Gerektiğini Söyledi.

Adana Valisi İlhan Atış, Adana'da çeşitli kurum ve kuruluşlara ait 27 spor salonu olduğunu belirterek, bunlardan kulüplerin de yararlanması gerektiğini söyledi.

Vali İlhan Atış, Türkiye Şampiyonu Botaşspor Yıldız Bayan Basketbol Takımı'nı makamında kabul ederek başarılarının devamını diledi. Bir basın mensubunun "Botaşspor'un bine yakın sporcusu var ama kendi salonu yok, okul salonlarında parayla antrenman yapıyor" şeklindeki sözlerine Vali İlhan Atış, şöyle karşılık verdi: "Adana'da 27 okulun spor salonu var. Bunlardan kulüpler yeterince yararlanıyor mu? Salonu 2 saat açık tutup sonra kapatmak başarı değil. İstanbul'da yaptığımız bir araştırmaya göre,

Türkiye'de spor salonu ve statların ancak yüzde 12 kapasiteyle çalıştığını tespit ettik. Aslında spor salonu dediğin günde 20 saat çalışırsa verimli demektir. Okulların spor salonlarını bu tür başarılı kulüplere tahsis etmek için bir çalışma başlattık. Gücümüz yeterse, bu kadar başarılara imza atan bir spor kulübünün kendisine özel spor salonu yapılması için elimizden geleni yaparız."

Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, Vali Atış'a Botaşspor flaması ile forması hediye etti.

Bu arada Botaşspor Genç Bayan Basketbol Takımı da 22-27 Mayıs tarihlerinde Samsun'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılacak.

(DF-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title