Haberler

Vali Atış, Tufanbeyli'de İncelemelerde Bulundu

Vali İlhan Atış, Tufanbeyli ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali İlhan Atış, Tufanbeyli ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali Atış ve beraberindeki heyet, Tufanbeyli'ye gelişlerinde Hükümet Konağı önünde Kaymakam Ersin Tepeli ve kurum müdürlerince karşılandı. Kaymakamlıkta brifing alan Atış, Hükümet Konağındaki kurumları ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti.

Özel İdare Salonunda muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Atış, daha sonra İlçe Emniyet Amirliği, belediye ve jandarma komutanlığını da ziyaret etti.

Belediye Başkanı Recep Balı, köy lokali ve kültür salonu projeleri için Vali Atış'tan destek istedi.

Tufanbeyli Lisesi pansiyon bölümde incelemelerde bulunan Atış, Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda da öğrencilere sohbet ederek, istekleri olup olmadığını sordu.

Öğrenciler, ilçede kış aylarının uzun geçtiği için soğuk ve karda spor yapamadıklarını belirterek, okula spor salonu yapılmasını istediler.

Vali Atış, öğrencilerin isteklerinin değerlendirilmesi için yetkililere talimat verdi.

Yamanlı köyünde termik santral kurulmasını istemeyen vatandaşlarla bir araya gelen Atış, köylülerden, Elbistan ve Sugözü'ndeki termik santralleri gezip incelemelerini isteyerek, 1 ay sonra tekrar köye gelerek toplantı yapağını söyledi.

Vali Atış'ın programına, İl Özel İdare Genel Sekreteri Remzi Oğuz Yılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Mehmet Özer Güneş, İl Milli Eğitim Müdürü Muharrem Gelen, Tarım İl Müdürü Fikret Coşkun, İl Sağlık Müdürü Aytekin Kemik, İl Çevre ve Orman Müdürü Nebi Erol Metin, İl Bayındırlık Müdürü Ahmet Kırılmaz ve Vakıflar Bölge Müdürü Murat Saraçoğlu eşlik etti.

- ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title