Haberler

Vali Atik; "Darbelerle bir ülkenin geleceğinin tayin edilemeyeceğini tüm dünyaya duyurduk"

Güncelleme:

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımlayarak, "15 Temmuz'da da tank ve tüfeklere rağmen kahraman milletimizin gözünü kırpmadan meydanlara çıkarak hain darbe girişimini bastıracağını kestiremeyen fitne odakları hüsrana uğratılmıştır" dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 5. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Vali Ali Fuat Atik, milletin canı pahasına toprakları koruduğunu belirterek, "Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan ve bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz, kutsal vatan topraklarını şartlar ne olursa olsun canı pahasına korumasını bilmiştir. 15 Temmuz'da da tank ve tüfeklere rağmen kahraman milletimizin gözünü kırpmadan meydanlara çıkarak hain darbe girişimini bastıracağını kestiremeyen fitne odakları hüsrana uğratılmış; ülkemizin demokrasisine, milli iradesine, anayasal düzene, yüce meclisimize kastedenlere karşı bir kez daha gereken cevap verilmiştir. Rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş askerimiz, polisimiz ve aziz milletimiz hainlere karşı göğsünü siper ederek kalkışmayı engellemiş, devlet-millet bütünleşmesiyle tarihe altın harflerle nakşedilecek bir zafere imza atmıştır" dedi.

"Tehlikelere karşı uyanık olma şuurunu gelecek nesillere aktarmalıyız"

Mücadelenin tüm dünyaya gösterildiğini belirten Vali Atik, "Darbelerle bir ülkenin geleceğinin tayin edilemeyeceğini tüm dünyaya duyurarak destansı bir karşı duruş sergilenen bugünü anlamalı; vatan sevgisi, birlik olma ve içeriden veya dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı uyanık olma şuurunu gelecek nesillere aktarmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 5. yıl dönümünde bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele verirken canlarını feda eden 15 Temmuz şehitlerimize ve tarih boyunca aynı ortak mukaddes değerlerimiz uğruna gözlerini kırpmadan şehadet şerbetini içen tüm kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükran ve minnetlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

15 Temmuz Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title