Haberler

Valencıa, David Villa'yı Satma Niyetinde Değil

Valencia Teknik Direktörü Unai Emery, İspanya Milli Takımı formasıyla Rusya ağlarını 3 kez sarsarak tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu David Villa'nın satılık olmadığını açıkladı.

İspanya'nın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri D Grubu ilk maçında Rusya'yı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada 3 gol birden atan David Villa'nın şampiyona sonrası başka bir takıma satılacağı iddialarına kulübü İspanyol ekibi Valencia'dan cevap geldi. İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) köklü takımlarından Valencia'da teknik direktör Unai Emery, yaptığı bir açıklamayla David Villa'yı satmayı düşünmediklerini söyledi. Villa'dan gelecek sezon takıma büyük katkı beklediklerinin altını çizen Emery, Villa'nın yokluğunda Valencia'nın büyük sıkıntı çekeceğini iddia etti.

İspanyol basınında çıkan haberlerde David Villa için başta Real Madrid ve Barcelona gibi İspanyol takımlarının yanı sıra İngiliz ekibi Chelsea'nin de devrede olduğu iddia ediliyor.

(ERS-ERS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title