Haberler

    Valencia A.ş

    Fenerbahçe’de hücuma katkı yapmadığı için eleştirilen Mehmet Topal’ın Kayserispor maçındaki müthiş pasında savunma arkasına sarkan Soldado, usta işi kontrol ve vuruşla golü buldu.

    Fenerbahçe'de hücuma katkı yapmadığı için eleştirilen Mehmet Topal'ın Kayserispor maçındaki müthiş pasında savunma arkasına sarkan Soldado, usta işi kontrol ve vuruşla golü buldu.
    Bu gol tesadüfen gelmedi. Perde arkasında hem çalışma hem de yılların getirdiği bir uyum söz konusuydu. Mehmet Topal ve Soldado birbirini çok iyi tanıyan iki isim. Valencia'da iki sezon birlikte forma giyen ikili birbirlerinin özeliklerini çok iyi biliyor. Topal, Soldado'nun savunma arkası koşularını ve kendisini buralarda unutturmasıyla ilgili özelliklerini İspanya'dan tanıyor. Maç öncesi de savunma arkası toplar ile ilgili konuştukları öğrenildi.
    İkili sezon başından bu yana çalışmalarda bunun üzerinde dursa da bir türlü bunu maç içinde sergileme fırsatı bulamamıştı. Kayserispor maçı bu anlamda bir ilk oldu.
    Teknik heyet de yapılan taktik toplantı ve çalışmalarda özellikle Mehmet Topal'ın bu tip pasları üzerinde duruyordu. Son dönemde Giuliano'nun beklentilerin altında kalması sebebiyle orta sahadan gelecek sürpriz bir destek önemli olacaktı. Topal da bu özelliğini Kayserispor maçında gösterdi. Yakından tanıdığı ve özelliklerini çok iyi bildiği Soldado'yu tam zamanında topla buluşturmasıyla maçın kilidini de açmış oldu.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mehmet Topal Kayserispor Fenerbahçe Valencia Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title