Haberler

Valbuena, Soyunma Odasında Aykut Kocaman'ın Yüzüne Bile Bakmadı

Güncelleme:

Fenerbahçeli Valbuena, Kayserispor maçının 3-3 bitmesinin ardından Aykut Kocaman'ın yüzüne bile bakmadı, kimseyle konuşmadan soyunma odasını terk etti.

Kayserispor maçının son bölümünde Valbuena'nın oyundan alınmasına taraftarlar tepki gösterirken, Fransız futbolcunun da bu karardan memnun olmadığı görüldü. Karşılaşmanın ardından soyunma odasıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

KİMSEYLE KONUŞMADAN SOYUNMA ODASINDAN ÇIKTI

Valbuena ile Aykut Kocaman arasında soyunma odasında kriz yaşandığı belirtilirken Fransız yıldızın, soyunma odasından kimseyle konuşmadan ilk kez çıktığı iddia edildi.

Beyaz TV'nin haberine göre; Soyunma odasından kimseyle konuşmadan ayrılan Valbuena'nın moralinin bir hayli bozuk olduğu öğrenildi.

KOCAMAN'IN YÜZÜNE BİLE BAKMADI

İddialara göre Aykut Kocaman maçın ardından soyunma odasına gelerek Valbuena ile bir görüşme yaptı. Ancak son derece sinirli ve morali bozuk olduğu görülen Fransız yıldız, Aykut Kocaman'ın yüzüne bile bakmadan odadan çıktı.

Aykut Kocaman'ın Valbuena'nın oyundan alınması konusundaki açıklamaları ise şöyle:

"Sonucun Valbuena ile alakası yok. Bizim temel problemimiz bambaşka. Benim orada yanlış yaptığım şey hamleyi geç yapmak oldu. Valbuena çok iyi oynadı. Ama hep o kanattan geldiler. Değişiklik yanlıştı. 3-2'yken değil 3-1'ken oyundan almalıydım."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aykut Kocaman Kayserispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title