Haberler

    Valbuena'dan 'Devam' Kararı

    Sezon boyunca Fenerbahçe’den en çok tartışılan isimlerden olan Mathieu Valbuena, ülkesi Fransa’da özel bir etkinliğe katıldı ve geleceğiyle alakalı flaş bir açıklama yaptı.

    Sezon boyunca Fenerbahçe'den en çok tartışılan isimlerden olan Mathieu Valbuena, ülkesi Fransa'da özel bir etkinliğe katıldı ve geleceğiyle alakalı flaş bir açıklama yaptı.
    Valbuena, futbola başladığı Blanquefort'ta bir saha açılışına katıldı ve ismi burada bir stada verildi. Bordeaux altyapısında futbola başlaması ve geçtiğimiz aylarda adının Fransız kulüplerle geçmesi sonrası Valbuena'ya geleceğiyle alakalı sorular soruldu. Saha açılışı esnasında gazetecilerin, "Fransa'ya geri dönüyor musun" sorusuna ilginç bir cevap veren 33 yaşındaki futbolcu, "Böyle bir durum yok. İstanbul güzel bir şehir, İstanbul'da kendimi iyi hissediyorum" dedi.
    En çok Fener'den
    Fenerbahçe, sonradan oyuna giren futbolcuların ayağından bulduğu 12 golle yedek kulübesinden en fazla katkıyı alan takım oldu.
    Spor Toto Süper Lig'de atılan 906 golün 108'i yedek başlayan oyunculardan geldi.Yedek kulübesindeki oyunculardan en fazla verim alan ekibin ise ligi  ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'nin olması dikkati çekti.
    Maça sonradan giren sarı-lacivertli futbolcular 12 gol buldu. Sarı-lacivertli takımı, 11 golle Medipol Başakşehir, 8'er golle Atiker Konyaspor, Beşiktaş ve Galatasaray izledi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mathieu Valbuena Fenerbahçe Fransa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title