Haberler

Vakit Telefon Dökümlerini Açıkladı

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Dinlenmesine İlişkin, Ankara Cumhuriyet Savcısı'nın Tib'den Aldığı Kayıtların Bir Benzeri de Türk Telekom'dan Alınarak İnternet Sitesinden Yayınlandı. Dökümlerin Dilekçeyle Yapılan Başvuru Üzerine Verildiği Belirtiliyor.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın dinlenmesine ilişkin, Ankara Cumhuriyet Savcısı'nın TİB'den aldığı kayıtların bir benzeri de Türk Telekom'dan alınarak internet sitesinden yayınlandı.

ANKA'nın daha önce duyurduğu görüşme kayıtlarının belgesini de Vakit Gazetesi internet sitesinden yayınladı. Türk Ankara Telekom'dan Vakit Gazetesi'ne ait 0312 3104119 nolu telefona ait kayıtların taleP üzerine alınan TTŞ.4.06.00.11.02161-641 sayılı dökümünde 23 Mayıs 2008 saat 10.03 de Sav'a ait telefonu aradığı ve 44 dakika 6 saniye konuşulduğu belgelendi.

Buna göre Vali Serindağ ile CHP Genel Sekreteri Sav görüşmesinin de saat 10.00 sularında yapıldığı ortaya çıktı. Bu arada, yine ANKA'nın edindiği bilgiye göre Bolu eski Valisi Ali Serindağ'ı da aynı gün saat 10.00'da kabul ettiği ve bunun da CHP'ye ait güvenlik kamerası kayıtlarında bulunduğu ifade edildi.(ANKA)

(ÜNS/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title