Haberler

Vakıfbank'tan Mtso Üyelerine Özel Kredi İmkanı...

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) üyelerine bir özel kredi imkanı da Vakıfbank'tan geldi. Vakıfbank'ın MTSO ile yaptığı sözleşme sonucunda, bankanın kendi bünyesinde oluşturduğu ve büyük kolaylıklar sunduğu kredi imkanları sanayici ve işadamlarının hizmetine sunuldu.

Vakıfbank Bölge Müdürü İbrahim Bilgiç ve Vakıfbank Manisa Şube Müdürü İbrahim Kaya, MTSO'yu ziyaret ederek Meclis Başkanı Yaşar Coşkun, Başkan Yardımcısı İsmail Günhan, Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Yavaş ve Genel Sekreter Güvenç Özer ile bir araya gelerek, üyeler için sağlanan çeşitli kredi imkanlarını hakkında görüş alışverişinde bulundular. Vakıfbank Bölge Müdürü İbrahim Bilgiç, oda üyelerimize bankalarında her türlü hizmeti sağlamaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, "Bugüne kadar verdiği uygun maliyetli, kısa-orta ve uzun vadeli, nakdi ve gayri nakdi kredilerle ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Vakıfbank, geniş ürün yelpazesini uygun koşullarla tüm sanayici ve işadamlarımızın kullanımına sunuyoruz. Vakıfbank ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ile yaptığımız protokol kapsamında uygulamaya konulan kredi paketiyle, sanayici ve işadamlarımız, bankamızın taksitli ticari, ihtiyaç kredileri ve nakdi krediler ile yatırım kredileri ve gayri nakdi kredilerden piyasa şartlarına göre oldukça cazip koşullarla faydalanacaklardır. Ayrıca Eximbank kaynaklı ihracat kredilerini bankamız aracılığı ile kullanabileceklerdir. Bununla birlikte yapılan bu protokol ile Leasing, Foctoring, Sigorta, Bireysel Emeklilik gibi hizmet ve ürünlerden ayrıcalıklı olarak oda üyeleri faydalanacaktır" dedi. MTSO Başkanı Bülent Koşmaz'ın yurt dışında olması sebebiyle oda üyelerine çeşitli avantajlar getiren protokole imza atan Meclis Başkanı Yaşar Coşkun ve Başkan Yardımcısı İsmail Günhan, yapılan bu protokollerle üyelerimize bankalarda yaşadıkları sıkıntıları asgari seviyeye indirmeyi amaçladıklarını ve işlerini geliştirmek adına daha kolay ve pratik hizmet alma avantajını sağladıklarını söylediler.

(ÖA-YK)

29.03.2007 17:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title