Haberler

Vakıfbank, Milli Oyuncu Özgenur'u Kadrosuna Kattı

İstanbul / DHAYeni sezon kadro yapılanmasını sürdüren VakıfBank, milli orta oyuncu Özgenur Yurtdagülen ile sözleşme imzaladı.

İstanbul / DHA

Yeni sezon kadro yapılanmasını sürdüren VakıfBank, milli orta oyuncu Özgenur Yurtdagülen ile sözleşme imzaladı.

Kendisini sarı-siyahlı formaya bağlayan imzayı attıktan sonra açıklamalarda bulunan Özgenur, "Dünyanın en önemli kulüplerinden birine geldiğim için çok heyecanlı ve mutluyum. Ayrıca Giovanni Guidetti'den öğrenecek çok şey olduğunu düşünüyorum. Kendimi geliştirebilmek için elimden geleni yapacağım ve bunun sonucunda da forma şansı bulacağımı biliyorum. Umarım takımım adına çok güzel bir sezon olur" dedi. VakıfBank formasıyla ilk kez Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda mücadele edecek olmanın da ayrı bir heyecan olduğunu söyleyen Özgenur, "Kariyerimde ilk kez bu kadar üst düzey bir turnuvada yer alacağım. VakıfBank kariyerime Dünya Şampiyonluğu ile başlayabilirsem hem kendi adıma hem de takımım adına çok güzel bir sezon başlangıcı olur" diye konuştu.

06.08.1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Özgenur, Yeşilyurt'ta başladığı voleybol kariyerinde Galatasaray ve Sarıyer Belediyesi formaları da giydi. Alt yaş kategorilerinin ardından A Milli Takım'a yükselen başarılı orta oyuncu 190 cm boyunda.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title