Haberler

Vakıfbank, 53. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor

Vakıfbank, Kuruluşunun 53. Yıldönümünü Kutluyor. Balıkesir Şubesinde Pasta ve Çay İkramıyla Karşılanan Müşteriler, Banka Personeline Güler Yüzlü Hizmetleri İçin Teşekkür Ettiler.

Vakıfbank, kuruluşunun 53. yıldönümünü kutluyor. Balıkesir şubesinde pasta ve çay ikramıyla karşılanan müşteriler, banka personeline güler yüzlü hizmetleri için teşekkür ettiler.

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Vakıfbank, 53. kuruluş yıldönümünü münasebetiyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Banka yönetimi, hizmette 20 yılını dolduran şube müdürlerini çeşitli hediyelerle ödüllendiriyor. Balıkesir şube müdürü Ali Karaman, Vakıfbank Marmara Bölge Müdürlüğü'nün Bursa'da düzenlediği törende, "Hizmette 20 yıl" ödülünü aldı. Stajer olarak başladığı Vakıfbank'ta her kademede görev yaptıktan sonra müdür yardımcısı olan ve son 10 yıldır yönetici-müdür olarak görev yapan Ali Karaman, 60 bin civarında mudiye sahip olan şubede müşteri memnuniyetinden taviz vermiyor. "Bankamızın asıl sahibi müşterilerimizdir" diyen Karaman, bu mutlu günlerinde 53. onur yılını kendileriyle paylaşan mudilere teşekkür etti.

Güler yüzleriyle hizmet veren banka personeli, kuruluş yıldönümü münasebetiyle müşterileri ikramlarla karşıladı, ailelere Vakıfbank logolu balon hediye ettiler. Vakıfbank ile çalışmaktan son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar da, eksiksiz hizmet aldıklarını belirterek banka müdürü ve personeline nice başarılı yıllar dileyip, teşekkür ettiler.

(YU-MŞ)

13.04.2007 16:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title