Haberler

Vaıdısova, Elindeki Sakatlık Nedeniyle Almanya Açık'tan Çekildi

Dünya Klasmanının 8 Numaralı İsmi Çek Raket Nicole Vaidisova'nın, Toplam Para Ödülü 1 Milyon 340 Bin Dolar Olan Almanya Açık Tenis Turnuvası'ndan Elindeki Sakatlık Nedeniyle Çekildiği Bildirildi.

Dünya klasmanının 8 numaralı ismi Çek raket Nicole Vaidisova'nın, toplam para ödülü 1 milyon 340 bin dolar olan Almanya Açık Tenis Turnuvası'ndan elindeki sakatlık nedeniyle çekildiği bildirildi.

Bu yıl Avustralya Açık'ta yarı finale yükselme başarısı gösteren Çekler'in yükselen yıldızı, dünya klasmanının 8 numarası Nicole Vaidisova, elindeki sakatlık nedeniyle Almanya Açık Tenis Turnuvası'ndan çekildi. Organizasyon komitesinden yapılan açıklamada, Vaidisova'nın yerine, turnuvaya 16 yaşındaki Avusturyalı tenisçi Tamira Paszek'in katılacağı ifade edildi. Paszek, turnuvanın ilk turunda Birleşik Amerikalı Meghann Shaughnessy'le karşılaşacak.

Almanya Açık, Fransa Açık Tenis turnuvası öncesi raketler için önemli bir hazırlık turnuvası olarak gösteriliyor. Bayanlar mücadelelerinde dünya klasmanının eski bir numaralı ismi Fransız Amelie Mauresmo da Almanya'da uzun süren sakatlık döneminin ardından kortlara çıkacak. Mauresmo, apandisit ameliyatı geçirmiş ve bu nedenle 2 aydan fazla bir süredir kortlardan uzak kalmıştı.

(ERS-ERS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title