Haberler

Vahşice Öldürülen Minik Eylül Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yalova’da vahşice öldürülen 5 yaşındaki Eylül’ün cenazesi gözyaşları ve ağıtlar arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Yalova'da vahşice öldürülen 5 yaşındaki Eylül'ün cenazesi gözyaşları ve ağıtlar arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Çınarcık ilçesi Koru Beldesi Atakent Mahallesi'ndeki evinin önünde bulunan çocuk parkında oynadığı esnada M.Ş.A adlı uyuşturucu bağımlısı tarafından kaçırıldığı iddia edilen ve Kırlangıç Sitesi mevkiindeki metruk bir binaya götürülerek öldürülen Eylül U.'nun cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsisinin ardından memleketi Yalova'ya getirildi.

Koru beldesi Atakent Mahallesi'ne gelen cenaze aracını gören annesi Ayser U. ağıtlar yakarak gözyaşı döktü. Tabuta sarılıp dakikalarca gözyaşı döken anne Ayser U. yakınları tarafından tabuttan güçlükle uzaklaştırılabildi. Minik bir tabutun içerisinde musalla taşına yatırılan küçük kızın cenazesi esnasında babası Muhittin U. ise fenalaştı. Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi'nin de katıldığı cenaze yüzlerce vatandaşın katılımı ile Atakent Camisinde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanan küçük Eylül, dualarla Koru belde mezarlığında toprağa verildi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çınarcık Atakent Yalova Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title