Haberler

Vahşi Cinayetin Şüphelileri Gözaltında

Günlerdir Müge Anlı'da aranan vahşice katledildiği ortaya çıkan Asım Bayram'ın şüphelileri gözaltına alındı.

Günlerdir Müge Anlı'da aranan vahşice katledildiği ortaya çıkan Asım Bayram'ın şüphelileri gözaltına alındı.

Yaklaşık 50 gündür kayıp olan 82 yaşındaki Emlak zengini Asım Bayram olayında sıcak gelişme yaşanıyor. Günlerdir Müge Anlı'da aranan Asım Bayram'ın cesedinin Antalya'da ormanlık alanda 8 parça halinde toprağa gömülü bulunan erkek cesedin kendisine ait olduğu kesinleşti. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, otopsi sonucu cesedin Asım Bayram'a ait olduğu anlaşıldı.

Cesedin Bayram'a ait olmasının ardından savcılık talimatıyla 4 kişi gözaltına alındı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklama; Adli Tıp Kurumu'nun yaptığı otopsi sonrasında cesedin Asım Bayram'a ait olduğu kesinlik kazandığı kaydedilirken aralarında M.G. isimli şahsın da bulunduğu 4 şüphelinin aynı gün gece saatlerinde gözaltına alındığı ve evlerinde gerekli arama ve inceleme işlemleri yapıldığı bildirildi. Soruşturma işlemlerine detaylı bir şekilde devam edildiği açıklandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Müge Anlı Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

SELVIN:

YASLI KADIN FERLUNGE -MEN BILMIREM MEN EVDEN CIKMAMISEM ; TANIMIREM, GÖRMEMISEM DIYORDUN NE OLDU ????? YAZIKLAR OLSUN , VICDANSIZLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title