Haberler

"Vahşi Batı"Dan, "acısı Bol" Lezzet Deneyimi…

USLA'dan baharatı sevenlere, Teksas ve Meksika'dan ünlü "Tex-Mex" eğitimi…

Dünya mutfağının, acı ve baharatı öne çıkaran lezzetlerini, kendi mutfağına taşımak isteyenler için, USLA- Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi, çekici bir fırsat sunuyor. USLA, Teksas ve Meksika mutfağının gözdesi "Tex-Mex" için, 27 Ocak'ta workshop gerçekleştiriyor.

USLA'nın İstanbul Mecidiyeköy'deki, modern donanımlı eğitim mutfağında 27 Ocak Cumartesi Günü düzenlenen "Tex-Mex" workshop'unda, katılımcılar Ekşi Kremalı Chili Con Carne, Guacamole Soslu ve Karamelize Soğanlı Sote Sebzeler ile hazırlanmış Dana Fajita ve Texas Pie'dan oluşan bir içerik ile Güney Amerika'nın en lezzetli mutfağının sırlarını keşfedecekler. Workshop, 17.00 ile 21.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

USLA'nın, katılım ücreti 160 TL olan `Tex-Mex` workshop biletleri, Biletix'ten satın alınabiliyor. Workshoplar hakkında detaylı bilgiye ise, USLA'nın www.uslaakademi.com internet adresindeki web sitesinden ve 0212 211 87 52 numaralı telefonundan ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title