Haberler

V1 Challenge Yeni Sezonda Türkiye'nin 5 Bölgesini Dolaşacak

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk özgün motorsporları organizasyonu V1 CHALLENGE, 2012 sezonuna 27 Mayıs'ta merhaba diyor.

Projesi, geliştirme çalışmaları ve üretimi Volkan Işık tarafından gerçekleştirilip gün ışığına çıktığı ilk günden itibaren motorsporlarında bir marka yaratmayı kendine amaç edinen ve bu yolda motorsporları tarihinde yepyeni bir sayfa açan VOLKİCAR, kendisi için tasarlanan Türkiye'nin ilk özgün motorsporları şampiyonasıV1 CHALLENGE'ınyeni sezonu başlıyor.

Toplam 7 yarıştan oluşacak V1 Challenge'ın ilk mücadelesi 27 Mayıs Pazar günü Tarsus'ta koşulacak.Kurallarından yarışma sistemine kadar tamamı yine Volkan Işık'ın tasarımı olan V1 Challenge, 2012 sezonu süresince 20 tecrübeli pilotun mücadelesine sahne olacak.

7 yarış, 6 şehir, 5 bölge

Türkiye'deki şehir merkezlerini gezebilen ve her bölgeye ulaşabilen bir şampiyona hayaliyle yola çıkan V1 Challenge, amacına yeni sezonda ulaşıyor. Türkiye'nin 5 bölgesini dolaşacak V1 Challenge, sırasıyla 27 Mayıs Tarsus, 24 Haziran Kayseri, 12 Ağustos Samsun, 9 Eylül İstanbul, 16 Eylül Aydın, 21 Ekim ve 4 Kasım İzmir'de gerçekleştirilecek.

V1 Challenge'ın gerçekleşeceği illerdeki caddeler trafiğe kapatılarak, oluşturulan yarış sistemiyle isteyenler uzağa gitmeden bu heyecanlı mücadeleyi belki de evinin balkonundan seyretme şansı yakalayacak. Geçtiğimiz sene 40 bin izleyici rakamına ulaşarak motorsporları tarihinde bir ilke imza atan V1 Challenge, yeni sezonda bu başarısını daha da yukarıya taşımayı hedefliyor.

42 bin liranın sahibi kim olacak

Ödüllendirme sistemiylede Türkiye'de bir ilk yaratan V1 Challenge'ın her yarışında ilk üç sırayı paylaşan pilotlarpara ödüllünün sahibi olacak.Sporcuyu ve motorsporlarını destekleyen bu uygulamayla, bu seneyarışı 1'nci bitiren pilot 6 bin lira, 2'inci 4 bin lira, 3'üncü ise 2 bin liranın sahibi olacak. Sezon boyunca koşulacak toplam 7 yarışta aynı pilot 1'inci olursa, 42 bin lira kazanmış olacak.

V1 Challenge sezon liderini ise tüm yarışlardan toplanacak puanlar belirleyecek. 7 yarış sonunda en fazla puanı toplayan pilot V1 Challenge 2011 birincisi olarak altın, ikinci olan pilot gümüş ve üçüncü olan pilot da bronz kupa kazanacak.

TeliaSonera'nın ana sponsoru olduğu V1 Challenge'a, Lassa, Castrol, ISS Catering Services, CMS,Vakkorama ve Power FM ise co-sponsor olarak destek veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Volkan Işık Türkiye Tarsus Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title