Haberler

V1 Challenge'de Burak Çukurova Güldü

Volkicar V1 Challenge 2016’nın 6. ve son etabında yapılan 2 yarışı da kazanan usta pilot Burak Çukurova, günü zirvede tamamlayan isim oldu.

Volkicar V1 Challenge 2016'nın 6. ve son etabında yapılan 2 yarışı da kazanan usta pilot Burak Çukurova, günü zirvede tamamlayan isim oldu.

Farklı klasmanlarda 5 etabı geride kalan Volkicar V1 Challenge'ın 6. ve son etabı İzmir Ülkü Park Yarış Pistinde gerçekleştirildi. Küçük yapısına karşın güçlü motoruyla yüksek performans sunan ve Türkiye'nin ilk özgün yarış otomobili olan Volkicarların yarıştığı etkinlik, heyecanlı anlara sahne oldu. Birbirinden tecrübeli pilotlar, adeta pistlerin tozunu attırırken izleyenler ise heyecan fırtınasına tribünden ortak oldu.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın yanı sıra, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ve Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun'un ve MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü'nün de ilgiyle izlediği Volkicar V1 Challenge'ın 1. Yarışını Burak Çukurova kazandı. Alper Coşkun'un 2. olduğu yarışta Efe Albağlar ise 3. oldu.

Volkicar V1 Challenge 2016'nın sezon finali olan 6. Etap 2. Yarışında ise damalı bayrağı gören ilk isim yine usta pilot Burak Çukurova oldu. Alkan Güven 2. olurken, Efe Albağlar da yarışı 3'üncülükle tamamladı. Başarılı pilotlar ödüllerini İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ve Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun'un elinden aldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erol Ayyıldız Çukurova Türkiye İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title