Haberler

Uzunköprü'den Kısa Kısa

Uzunköprü Yüksekokul Kurma ve Yaşatma Derneği Başkanı Rahmi Eren, AK Parti Edirne Milletvekili Prof

Uzunköprü Yüksekokul kurma ve Yaşatma Derneği Başkanı Rahmi Eren, AK Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Necdet Budak'a, yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Milletvekili Necdet Budak, Uzunköprü Yüksekokul Kurma ve Yaşatma Derneği Başkanı Rahmi Eren'i ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eren, Uzunköprü Ticaret Borsası'nda gerçekleşen ziyarette, temeli atılan 5 yıllık okulun yapımında Budak'ın çok büyük emeği olduğunu söyledi.

Eren, şöyle devam etti:

'Derneğimizin kuruluş amacı bölgemizde iş yapan insanları motife etmek. Okulumuz hızla devam ediyor. Okulun bu aşamaya gelene kadar emeği geçen maddi ve manevi yardımda bulunanlara teşekkür ediyoruz. Özellikle de Ankara'da kendilerine her konuda yardımcı olan milletvekilimiz Necdet Budak'a özellikle teşekkür ediyorum. Kendisi özellikle kara yolları arsasının tamamı olan 22 dönümlük yeri kısa okulun adına tescil ettirerek çok önemli katkıda bulundu' dedi.

Milletvekili Budak da takdir edilip kendilerine teşekkür edilmesinin kendilerine verilen en büyük hediye olduğunu belirtti.

'Biz siyasetçiler kişi gözetmeden herkese ayni şekilde yaklaşıp eşit şekilde hizmet etmek görevimizdir' diyen Budak, şunları kaydetti:

'Ben Uzunköprü'yü her yerde örnek gösteriyorum. Artık Uzunköprü'nün büyük hedefleri var. Bütün sivil toplum örgütleri, siyasetçiler bir araya gelince bizleri daha çok motife ediyor ve çalışma azmi veriyor. Birliktelik, barış ve sosyal anlamda çok önemlidir. Çünkü bu barış ve birliktelik bizlere daha çok güç ve çalışma azmi veriyor. Zaten Uzunköprü, Edirne bazında aldığı yatırımlarla çok iyi durumdadır.'

- KAYMAKAM BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRECEK

Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, SBS 8. sınıf sınavında başarılı olan 2 öğrenciyi ödüllendireceğini bildirdi.

Kolsuz, şöyle devam etti:

'İlçemizde öğrencilerimizin Türkiye rekorları kırarak elde ettiği başarılardan ilçe mülki amiri olarak gurur duydum. Bu başarıda emeği geçen velileri, okul müdür ve öğretmenleri ve personelini dershaneleri ve öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda da önemli dereceler elde etmesi göğsümüzü bir daha kabartmıştır. Biz Uzunköprü Kaymakamlığı olarak, SBS ve ÖSS imtihanları sonuçlarına göre başarı elde eden öğrencilerimize özel olarak ödüllendireceğim.'

- UZUNKÖPRÜ'DE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Uzunköprü'de asfalt ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Uzunköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Lise Caddesi önünden başlayan Esentepe Parkı ve çevresinde devam eden çalışmaları tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Yetkililer, çalışma sahalarında Belediye Fen işleri bütün birimlerinin eş zamanlı olarak çalışmalarını yürüttüğünü, zamana karşı ekiplerin bir seferberlik ruhu içinde organize olduğunu söyledi.

Son olarak Lise Caddesi, Esentepe parkına kadar olan kısımlarda asfalt yama, Anadolu Lisesi yolu asfalt, ve yol kaldırım ekiplerinin çalışmalarının devam ettiğini belirten yetkililer, bu çalışma sezonunda işi başından itibaren sıkı tuttuklarını belirterek, ekiplerin hızlı ve kararlı bir şekilde planlamaya uygun olarak hareket ettiklerini dile getirdiler.

Daha önce sorunlu olarak görülen ve insanlarda aşılmayacağı düşüncesi uyandıran sıkıntıların bir bir çözüldüğüne dikkat çeken Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, 'sorunlar hep olacak, birini bitirdiğimizde öteki başlayacak, ama zaten belediyecilik biraz da budur. Her soruna uygun bir çözüm bulabilmek. Bir sorun bitecek öteki başlayacak, siz sorunları çözdükçe yavaş yavaş kent daha mükemmel hale gelecek' dediler. (AÖ-RC-ÜNS) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title