Haberler

Uzundere'de "Kuzeydoğu Küreklerini Geleceğe Çekiyor" Projesi

Erzurum’un Uzundere İlçesi’nde KUDAKA tarafından desteklenen ‘Kuzeydoğu Küreklerini Geleceğe Çekiyor Projesi’ tanıtımı yapıldı.

Erzurum'un Uzundere İlçesi'nde KUDAKA tarafından desteklenen 'Kuzeydoğu Küreklerini Geleceğe Çekiyor Projesi' tanıtımı yapıldı.

Proje kapsamında Rafting, Optimis Yelken ve Kürek sporları branşlarında eğitimlere katılan gençlerin sertifikalandırılması ve proje tanıtım töreni gerçekleştirildi.

Törende konuşma yapan Uzundere Kaymakamı ve Belediye Başkanları birlikte yürüttükleri çalışmalarla Uzundere'nin sadece Erzurum'un, doğunun değil; aynı zamanda Türkiye'nin gündemine gelen bir ilçe olmayı başardığını belirterek; Uzundere için yapacak çok şey olduğunu hatırlattılar.

Törende Tortum Hakimi Ömer Ceyhan, Kaymakam Hacı Arslan Uzan, Köprüköy Kaymakamı Osman Bilici, Tortum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Şakir Karataş, Tortum Cumhuriyet Savcısı Vuslat Çakır Yeral, İlçe Belediye Başkanı M. Halis Özsoy, İlçe kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Basının da ilgi gösterdiği program, öğrencilere sertifikalarının dağıtılması ile son buldu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uzundere Erzurum Tortum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title