Haberler

    Uzun Süredir Beklenen Efsane Dizi Behzat Ç.'nin Fragmanı Yayımlandı

    Geçtiğimiz günlerde Blu TV'de yayımlanacağı kesinleşen efsane dizi Behzat Ç.'nin fragmanı Instagram üzerinden yayımlandı.

    Türk televizyon tarihinin başarılı dizileri arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan Behzat Ç., yayımlandığı zamanlarda birçok kişiyi de televizyona kilitlemişti. Dizinin devamının geleceği konusunda uzun soluklu bir söylenti zinciri başlamıştı. Dizinin başlayacağı kesinleşti ancak geçtiğimiz günlerde dizinin Netflix'te mi yoksa BluTV'de mi yayımlanacağı konuları tartışılıyordu.

    BluTV'ye özel olarak yayımlanacak dizinin ilk fragmanıysa bugün geldi. Bundan önce dizinin hangi platformda yayımlanacağıyla ilgili soruları silen fragmanda herkesin beklediği üzere dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nu görüyoruz. Sonrasını anlatmaya kelimelerin yetersiz kalacağını belirterek hemen fragmanı verelim:

    Behzat Ç. hayranlarını fazlasıyla sevindiren bu fragmanda belirli bir tarih bulunmasa da 'yakında' ve 'sadece blutv'de' ibaresi geçiyor. Dizinin çıkış tarihi açıklandığı an haberdar olmak için bizi takipte kalın.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    BluTV Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title