Haberler

Uzun Boy Ece Gürsel'e Hiç Yakışmıyor!

Modacı Yıldırım Mayruk, 2023'e Hikayeler adını verdigi defilelerin 21'incisini önceki gün Swissotel'de yaptı. Deniz Pulaş, Sema Şimsek, Ece Gürsel ve Ebru Ürün gibi modellerin podyuma çıktığı defileyi; Gönül Yazar, Seda Sayan, Melek Baykal, Bekir Coşkun ve Pınar Aylin gibi ünlü isimler izledi. Gönül Yazar, gazetecilerle yaptığı sohbette, geçmişte birçok kez Yıldırım Mayruk için podyuma çıktığını söyledi: "36 beden giyip podyumda salınıyordum. O dönem mankenler şimdiki gibi sulak yerde yetişmemişlerdi. En uzun manken Deniz Pulaş'tı. Pulaş şimdi onların yanında civciv kadar kalıyor."

HİÇ YAKIŞMIYOR!

Yazar, uzun boyun kimi mankene çok yakıştığını, kimine ise hiç yakışmadığını da söyledi: "Mesela Tuğba Özay ve Çağla Şıkel'de uzun boyu çok seviyorum ama hele bir tanesi var hiç yakışmıyor." Ünlü sanatçı, gazetecilerin "Bu kişi Ece Gürsel mi?" sorusuna, "Nasıl da biliyorsunuz! Yakışmıyor ne yapayım. Arkamdan küfredecekse etsin. Bana ne!" yanıtını verdi.

SEVGİLİM EBRU'YLA GURUR DUYUYORUM

Defilede podyuma çıkan sevgilisi Ebru Öztürk'ü izleyen oyuncu Bekir Aksoy, "Ebru, Türkiye'nin en önemli modellerinden biri. Podyumda çok şık bir duruşu var. Onu podyumda izlemekten büyük keyif alıyorum ve onunla gurur duyuyorum" dedi. Ebru Öztürk ise "Sevgilimin beni desteklemesi çok güzel" dedi.

SEDA'YLA HUSUMETİM YOK

Defileyi izleyenler arasında geçtiğimiz günlerde polemiğe giren Seda Sayan ve Melek Baykal da vardı. Birbirlerini görmezden gelen ikiliden Sayan, Baykal'la ilgili sorulara yanıt vermedi. Baykal ise gazetecilerin, Sayan'la ilgili sorularını şöyle yanıtladı: "Onunla hiçbir husumetim yok. Özür dilenecek bir şey söylemedim. Hatta kendisini vergi rekortmeni olduğu için kutlamıştım. Keşke söylediklerimi iyi dinleseydi." Sayan, programında kendisi için 'Açgözlü' dediği iddia edilen Baykal'dan özür dilemesini istemişti.

BEKAR DEĞİLİM, ANNEYİM!

Yıllardır sadece Yıldırım Mayruk defilelerinde podyuma çıkan Sema Şimşek, defileden sonra gazetecilerin sorduğu "Bekarlık nasıl gidiyor?" sorusuna, "Bekar değilim. Ben bir anneyim. Hayat gayet güzel" yanıtını verdi. Şimşek, 10 yıl evli kaldığı oyuncu Burak Hakkı'dan geçtiğimiz Şubat ayında boşanmıştı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Yıldırım Mayruk Gönül Yazar Seda Sayan Ece Gürsel Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title