Haberler

Üzümlü'de "Haydi Gençler Meslek Başına" Projesi

Erzincan Üzümlü ilçesinde "Haydi Gençler Meslek Başına" projesi kapsamında açılan "Yükleyici ve Kazıcı Operatörlük Kursuna" katılan kursiyerler, Kaymakam Davut Sinanoğlu'nu ziyaret etti.

Erzincan Üzümlü ilçesinde "Haydi Gençler Meslek Başına" projesi kapsamında açılan "Yükleyici ve Kazıcı Operatörlük Kursuna" katılan kursiyerler, Kaymakam Davut Sinanoğlu'nu ziyaret etti.

Üzümlü Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası tarafından mesleki eğitime yeni alanlar kazandırmak ve kurslar açmak amacıyla Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hayata geçirilen "Haydi Gençler Meslek Başına" projesi çerçevesinde açılan "Yükleyici ve Kazıcı Operatörlük Kursu" devam ediyor.

Üzümlü Halk Eğitim Merkezi'nce verilen kurslara katılan kursiyerler, Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanı M. İhsan Yeşilbaş, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Nalbant ve eğitmenlerle, Üzümlü Kaymakamı Davut Sinanoğlu'nu ziyaret etti.

Yeşilbaş, Kaymakam Sinanoğlu'na kursun işleyişi ve gidişatı hakkında bilgi verdi. Kurslara gençlerin ilgisinin yoğun olduğunu belirten Yeşilbaş,

"Gençlerimize yeni meslek kazandırmak için açtığımız kurslar devam ediyor. Teorik eğitimlerin ardından uygulamalı eğitimler verilmeye devam ediyor. Sayın Kaymakamımızı makamında ziyaret ederek yapılan proje ve bu kapsamda açılan kurslar hakkında kendisini bilgilendirdik. Verdiği desteklerden dolayı Kaymakamımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Sinanoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üzümlü Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odasını projeden dolayı tebrik eden Sinanoğlu, bundan sonraki çalışmalarında Yeşilbaş'a başarılar diledi.

Bir süre kursiyerlerle sohbet eden Sinanoğlu, ziyaretçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

- ERZİNCAN

Kaynak: AA / Yerel

Davut Sinanoğlu Erzincan Üzümlü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title