Haberler

    Üzülmez: "Rotasyona Gidebiliriz"

    Üzülmez, antrenman öncesi Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere  yaptığı açıklamada, Tetiş Yapı Elazığspor maçının ikinci yarısında oynanan oyunun  eleştirisini yaptıklarını, kaybedilen iki puanı telafi etmek zorunda olduklarını  belirtti.
    Samsunspor'un içinde bulunduğu durumun işlerini daha da  zorlaştıracağını ifade eden Üzülmez, "Rakibin ligdeki sıralamasına baktığımızda  kazanmak için her şeyini ortaya koyacak. Teknik direktör değişikliğinin pozitif  yönde katkı sağlaması için çalışacaklardır ancak Çaykur Rizespor olarak bizim  hedefimiz, yolumuz ve düşüncelerimiz belli. Bu düşünceler doğrultusunda evimizde  kaybettiğimiz iki puanı Samsunspor maçında telafi etmek için mücadele edeceğiz."  dedi.
    Üzülmez, yorucu bir haftayı geride bıraktıklarına işaret ederek, "Bir  haftada 3 maç yaptık. Sakatlıklardan dolayı orta sahada sıkıntı yaşadık.  Samsunspor maçında revizyon içinde olabiliriz. Geniş ve alternatif bir kadroya  sahibiz. Rotasyona gidebiliriz." diye konuştu.
    Çaykur Rizespor camiasının üzerine olumsuz algı yüklenme gayreti  olduğunu savunan Üzülmez, şöyle devam etti:
    "Bunu yıkmamız gerekiyor. Çünkü Elazığspor maçının son dakikasında  Lincoln'e verilmeyen bir faul ve hemen arkasından gelen penaltı golü ile 2 puan  kaybettik. Faul verilseydi maç biterdi. Dolayısıyla bu algıyı yıkmamız gerekiyor.  Kamuoyunda Çaykur Rizespor'a karşı yanlış intibalar var. Biz emeğimizle,  alnımızın akıyla, namusumuz ve şerefimizle şampiyon olmak istiyoruz. Son 3-4  haftaya baktığımızda hakemlerin bize karşı iyimser olduğunu söyleyemem."
    Üzülmez, ligde zirve yarışı içerisindeki takımların kıyasıya rekabet  içerisinde olduğunu vurgulayarak, "Zirvede olan biziz ve rakiplerimiz bizi  paçamızdan tutup aşağı çekmeye çalışacaktır. Biz de onlara paçamızı tutturmamak  için var gücümüzle çalışacağız. Benim takımım bunu yapacak potansiyele fazlasıyla  sahip." ifadelerini kullandı.
    Mehmet Uslu : "Hesapta olmayan puanlar kaybettik"
    Çaykur Rizespor'un tecrübeli defans oyuncusu Mehmet Uslu ise  yeşil-mavili ekibin şampiyonluk yarışının favorisi olduğunu kaydetti.
    Süper Lig'e yükselme yarışında güçlü takımların yer aldığına değinen  Mehmet, "Bu yarışta özellikle sahamızda puan kaybı yaşayacağımızı düşünmüyorduk.  Altınordu mağlubiyetinden sonra Tetiş Yapı Elazığspor ile berabere kalarak  hesapta olmayan puanlar kaybettik. Şampiyonluğa giden yolun çok zor olduğunu iyi  biliyoruz. Önümüzde Samsunspor maçı var. Bu karşılaşmadan alacağımız 3 puanla  içeride kaybettiğimiz 2 puanı telafi edeceğiz." değerlendirmesini yaptı.
    Mehmet Uslu, kendi performansından çok takımın başarısının önemli  olduğunu, şampiyon olan takımın parçası olmak için çalıştığını sözlerine ekledi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mehmet Uslu Elazığspor Samsunspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title