Haberler
Güncelleme:

Uzman isim Beyrut'taki patlama esnasında görülen pembe dumanın kaynağına açıklık getirdi

Rus askeri uzman ve kimyacı Jeltonojko, Beyrut'taki patlama esnasında görülen pembe renkteki dumanların limandaki depolarda bulunan maddelerden kaynaklandığını, patlamanın kesinlikle askeri mühimmat veya havai fişek kaynaklı olmadığını belirtti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

OSMAN:

Nalet olsun size hey batı ALLAH hepinizden büyüktür

5
3
yanıtYanıtla
Seti:

Kuran muslumanlar biri birinizi oldurun yazmiyor biri birinizi sevin biri birinize yardim edin yaziyor

yanıt9
yanıt1
Kaan Kaya:

Gübre kimyasalda olsa nasıl böyle patlar akıl almıyor, Atom bombabası bile böyle patlamıyor. Domatesi yerken patlamassak iyidir. D:

1
4
yanıtYanıtla
adil:

Yüzlerce müslüman öldü binlercesi kayıp yüzbinlercesi evsiz kaldı komik olan ne anlamadım espri mi yapıyorsun aklınca.

yanıt3
yanıt2
vatandaş:

israil mossad ajanları ortadaki ihmali iyi değerlendirmişler hazır baruta ateşi atmışlar dünyada yutsun kaza diye

4
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Her ne patladıysa, onu en iyi bilen ruslar olmalı. 2500 ton tehlikeli maddeyi bir arada 3 sene orada tutarsın? Gerekli önlemi almazsın. ? Şaşılacak derecede İHMAL - İHMAL - İHMAL var bu işte.

1
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Çıkış yeri : Batum, varış yeri Ruwanda. . ! geminin durdurulup el konulduğu yer Beyrut. Geminin konşimentosu '' sünni gübre ''. Lübnan neden bu gemiye ve yüküne el koyuyor. ? Yasal olmayan bir şey olmalı. ! Afrikada hutiler-tutsiler birbirlerini öldürürken, hayırsever ruslar Ruwanda''ya sunni gübre mi göndermişler. Tarımı geliştirsinler aç kalmasınlar diye! Yok böyle bir güzellik. Beyrut gümrüğü defalarca o malzemenin tehlikeli olduğu konusunda gerekli tüm girişimlerde bulunmuş. İHMAL

0
0
yanıtYanıtla
ad:

rus kaptan taşımış o malzemeleri demek ki dediklerinin tam tersi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title