Haberler

Üzerinde Allah Yazan Balık İzdihama Neden Oldu

Fethiye'de Üzerinde Arapça Olarak Allah Yazan Balığı Görmeye Gelen Vatandaşlar İzdihama Neden Oldu.

Fethiye'de üzerinde Arapça olarak Allah yazan balığı görmeye gelen vatandaşlar izdihama neden oldu.

Sabah saatlerinde Fethiye Körfezi'nde avlanmaya çıkan Tayfun Balıkçılığa ait tekne tarafından yakalanan mırmır balığının üzerinde Allah yazısı bulunduğu fark edildi. Balıklar kasalara doldurulurken fark edilen balığı hemen Arapça bilen kişilere ve hocalara götüren işletme sahibi Minan Aydın, üzerinde Allah yazan mırmır balığını tezgahında sergiledi.

Minan Aydın, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Balık pazarına akın ederek balığı görmeye çalışan vatandaşlar izdihama neden oldular. Cep telefonlarıyla balığın görüntülerini kaydeden vatandaşlar bunun ilahi bir işaret ve ibret olduğunu söylediler. Balığı yakalayan Minan Aydın "30 yıllık balıkçıyım ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Bu durumu fark edince hemen hocaya götürdük onlarda balığın üzerinde Allah yazdığını doğruladılar. Tüm işaretleriyle ve şekilleriyle yazı tam olarak var. Bizim için değer biçilmez bir şey oldu. Balığı kurutup saklayacağız" dedi.

Balığı görmeye gelen vatandaşlarsa bu durumun ilahi bir işaret olduğunu söylediler.

(FD-AT-Y)

28.01.2008 17:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title