Haberler

Üzeltme)

Ordu'nun Ünye İlçesi'ne Bağlı Tekkiraz Beldesi'nde Bir Yolcu Minibüsü İçerisinde Şarjörleri ile Birlikte 7 Adet Kaçak Silah Ele Geçirildi.

Ordu'nun Ünye İlçesi'ne bağlı Tekkiraz Beldesi'nde bir yolcu minibüsü içerisinde şarjörleri ile birlikte 7 adet kaçak silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Tekkiraz Beldesi'nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Tekkiraz Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, 52 M 3114 plakalı ticari bir minibüs içerisinde kaçak silah olduğu bilgisine ulaştı. Konuyla ilgili olarak başlatılan operasyonda, Akkuş ile Ünye ilçeleri arasında yolcu taşımacılığı yapan E.K.'nın kullandığı araç, jandarma ekiplerince beldede durduruldu. Arama kararıyla minibüste yapılan aramada, aracın ön kısmında 1 adet ruhsatsız 7.65 mm çapında tabanca ele geçirilirken, minibüsün arka bagaj kısmında da poşetlere sarılarak karton kutu içerine konulmuş 6 adet tabanca daha bulundu. 3'ü 7.65 mm, 4'ü de 9 mm çapında ve bazıları seri numarasız olan toplam 7 tabancayla birlikte 25 adet 9 mm çapında, 8 adette 7.65 mm çapında olmak üzere 33 adette mermi ele geçirildi. Olayla ilgili Ünye'den Akkuş istikametine gitmekte olan minibüs içerisinde bulunan biri çocuk 9 yolcu ve araç sürücüsü gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

(OU-SA-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title