Haberler

Üzeltme)

Suriye Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Golan Tepeleri ile İlgili Sorunu, Annapolis'teki Ortadoğu Barış Konferansının Ajandasına Almayı Kabul Ettiğini Açıkladı.

Suriye Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Golan Tepeleri ile ilgili sorunu, Annapolis'teki Ortadoğu barış konferansının ajandasına almayı kabul ettiğini açıkladı.

Suriye Dışişleri Bakanı Walid Muallem, ABD'nin Golan Tepeleri ile ilgili sorunu Annapolis konferansının ajandasına aldığını söyledi. Muallem, "ABD yönetimi, İsrail ile Suriye arasında Golan Tepeleri ile ilgili sorunun Annapolis toplantısında ele alınacağını doğruladı" dedi. Muallem, toplantıya katılıp katılmayacaklarını, toplantı gündemi ile ilgili resmi kopyayı almalarının ardından kararlaştıracaklarını da sözlerine ekledi.

Öte yandan, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Karl Duckworth da, konferansa katılan tüm ülkelerin kendi görüşlerini ve ulusal çıkarlarını istedikleri gibi ifade edebileceklerini söyledi.

(AFP-OYK-OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title