Haberler

    Uzaylılarla Konuşmayın!

    Ünlü İsimden Uzaylılar Hakkında Müthiş İddialar: Onlarla Konuşmayın, Bizi Yok Edebilirler!

    Uzaylılar var mı; yok mu? Bu tartışma uzun yıllardır sürüyor, muhtemelen daha uzun yıllar boyunca da sürecek. ve şimdi bu tartışmaya dünyanın sayılı astrofizikçilerinden Stephen Hawking de katıldı. Ancak Hawking'in söyledikleri, daha öncekilerden hem çok farklı, hem de korkutucu.

    Hawking, açıklamasında Uzaylılarla temasa geçmeye çalışmanın çok riskli olabileceğini söylüyor. Bunu söylerken de insanları örnek gösteriyor: "Bence onlarla temasa geçmek çok riskli olabilir. Zeki yaşamın, karşılaşmak istemeyeceğimiz bir tür haline nasıl gelebileceğini görmek için kendimize bakmamız yeterli."

    Ünlü astrofizikçi, uzaylılar hakkında ilginç tahminlerde de bulundu. Ona göre uzaylılar dev uzay gemilerine sahip olabilir. Kendi gezegenlerindeki tüm kaynaklarını tüketip, yeni gezegen ve kaynak aramak için uzayda geziniyor da olabilirler. Ona göre, uzaylılarla temasa geçmek insanlığın sonu anlamına gelebilir; çünkü dünya, zaten tam da onların aradığı gezegen olabilir...

    Hawking'in tahminleri ne kadar doğru bilinmez; ama insanlığın uzaylı merakının daha uzun yıllar süreceğine hiç şüphe yok...

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title