Haberler
Güncelleme:

Muhtar, öğrenciler uzaktan eğitimden faydalansın diye kendi cebinden ödeyerek köye internet bağlattı

500

Yorumlar (34)

ALİİİ:

ALLAH RAZI OLSUN.

22
3
yanıtYanıtla
Eğitim ihtiyaçtır:

ALLAH razı olsun muhtar abiden..yanlışlıkla beğenmeme tuşuna bastım

yanıt13
yanıt2
CORÇ:

AH BE MIHTAR. SANANE NİYE CEBİN ÖDERSİN Kİ. HERKES BAKSIN BAŞININ ÇARESİNE. HAYIR KURUMUMUSUN. HAYATTA HERKES ''ÖNCE BEN'' DİYEREK YAŞAMALIDIR. NİYE BAŞKALARINI DÜŞÜNÜRSÜNÜZ Kİ?? SİZE NE AĞĞĞBİİİİ

2
18
yanıtYanıtla
Zinnu:

Senin gibi bu dunyasini dusunen bir vatandas degil ahiretini dusunmuski yapmis oyle bir iyiligi sen bu dunyada otlanmaya devam et sigir...

yanıt5
yanıt0
CORÇ:

İYİLİK İNSANIN İÇİNDEDİR. Bİ KAÇ ALKIŞ ALMAK İÇİN HERKES BÖYLE BİŞEY YAPABİLİR.

yanıt2
yanıt0
Miroğlu:

Allaha çok şükür senin gibileri az bu memleket te.

yanıt1
yanıt1
Sokrates:

Muhtarım ellerinden öpüyorum. Geleceğin teminatı çocuklara yapmış olduğunuz bu fedakarlık gerçekten çok hoş. Diğer muhtarlara örnek olmasını diliyorum.

18
2
yanıtYanıtla
çocuklarımızı yalnız bırakmayın !!:

Devlete ne olmuş , yerel yönetim nerede bu gariban muhtarın görevimi? Tüm dünya zor bir süreçte geçerken asıl olan geleceklerimiz dediğimiz cocuklara oluyor eğitimden geri kalıyor ve durumu hayat şartı iyi olan az zarar ile cıkacak ya olmayana ne olacak . . . . . . . öyle ki Devleti yöneten veya yerel yönetimler özellikle kırsal bölgelerde yaşayan cocuklara eğitim konusunda destek vermelidir. Sonuç olarak kişi isterse yapamayacak birşey yoktur.

15
4
yanıtYanıtla
idil:

devletin ve yerel yönetimin parası gırtlağına ve suriyelilere gidiyor suriyeliye bütün imkanları sunan zihniyet kendi vatandaşını sadakaya muhtaç ediyor zehir zıkkım olsun kendinden ve çocuklarından çıkar inşallah.

yanıt8
yanıt5
ÇOCUKLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYIN!!:

cocuklarından cıkmadığı aşikar öyleki bu haldeyiz kendileri sefa sürüyor. Her köyde bir cami her camiinin de bir taziye yeri mevcut bu alanları internet, bilgisayar ile donatıp sosyal mesafe kurallarına uygun halde cocuklarımıza sunabilirler ama nerde o zihniyet yazık cok yazık :(

yanıt1
yanıt4
kırıkkaleli:

muhtar zaten idari amirdir, yani kaymakam vali vedahi devlet yerine geçmektedir. öğren bunları ve taktir et

yanıt5
yanıt0
ÇOCUKLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYIN!!:

KIRIKKALELİ Dostum bana soylermısın hangı muhtarda bu yetkı var(valı-kaymakam vs. bu muhtar devlet bütcesinden, ödeneğinden mi karşılıyor sanıyorsun ) burada sitem muhtara değil önce okuduğunu yorumlamayı bıl İDİL arkadaşın yazdığına atıfta bulundum Muhtarın yaptığı takdire şayan bir şey, sence bunu muhtar mı yapmalı ? devlet muhtara nasıl bir bütce ayırıyorki biz bundan bi haberiz belediyeler her yıl aynı kolu kazıp yenıden yapacagına bu evlatlarımıza destek olsun, Halk yoksa devlette yoktur

yanıt1
yanıt0
seyirci29:

valla helal olsun be adam sana. böyle adamlar lazım bu dünyaya. kralsın.

14
0
yanıtYanıtla
SMS55:

BENCE BU MUHTARIN BİR BAŞARISI DEĞİL DEVLETİN BÜYÜK BİR AYIBI . MUHTARIN YAPABİLDİĞİNİ DEVLET YAPMAMIŞ İSE BİZ NEDEN VERGİ ÖDÜYORUZ. KİME ÖDÜYORUZ. HAYIRDIR. .

10
4
yanıtYanıtla
0131:

barutu bulanda iyilik yaptigini zannediyordu, Rabbim simdi o cocuklarin ana babasina sabir versin. . . .

2
12
yanıtYanıtla
01:

espirini anlayamamis klavye kabadayilari birader. . . .

yanıt0
yanıt0
akkuyuyu çernobil yapacaklar:

her muhtarın birinci sıradaki seçim vaadi zaten . . . şaşılacak birşey yok.

3
11
yanıtYanıtla
kmkmkm:

Peki biz enerjide diğer ülkeler gibi sıçrama yapamayacak mıyız? Akkuyu şu olacak bu olacak. Şehir içinde baz istasyonu görseniz hemen hop mop kaldırılsın diye isyan edersiniz. Ama telefon çekmediğinde de şehir içinde de çekmez mi yav dersiniz. Enerji için barajlar şimdi var gelecekte var olmayacak belkide. O zaman mumda mı duracaksın. Mozambikte yaşa orda hiç bir zararlı teknolojik gelişme yok.

yanıt7
yanıt0
TABLET GÖNDERİLSİN:

ACUN MİLYONLAR TOPLADI BARİ TABLET GÖNDERSİNLER ÇOCIKLARA

9
0
yanıtYanıtla
ACAYİP:

HER İNSAN KENDİ İŞİNİ YAPMALI UZAKTAN EĞİTİM DEVLETİN İŞİ İSE ŞAYET BU İŞİ DEVLET YAPMALI. İMAM İMAMLIĞINI YAPMALI . . . . . .

3
6
yanıtYanıtla
Deli Oğlan...:

ALLAH Razı olsun Baba Muhtar. . . . Elleri öpülesi adam. . . Bazı ne oldum delisi Muhtarlar örnek alsın. . . .

8
0
yanıtYanıtla
ali:

Bulgaristan''ın internet hızı bile bizimkinden yüksek. Böyle mi süper güç olacağız? Hala kotalı internet denen saçmalık var ya insanlar internete özgürce erişemiyor. Dünyaya göre kullandığımız internette pahalı, buna rağmen aldığımız hizmette berabat. Buna dur deyin artık. Yeter ya.

5
3
yanıtYanıtla
ismail:

Bulgaristan nüfusu ve alanı ne kadar ki bizim ülkemizle kıyas yapıyorsun

7
1
yanıtYanıtla
VİCDAN:

Bu ne saçmalık. Çocukların eğitimi muhtarın onun bunun şunun insafına merhametine mi kaldı yani. Eğitim bakanı ne işle meşgul ? telekom milyonlarca dolar dolandırıldı gık çıkmadı kimseden . Her köye ücretsiz internet noktası kuracak gücü yok mu devletimizin acaba ?

6
2
yanıtYanıtla
Yawwhe he:

Yeni nesil çok şanslı

yanıt0
yanıt0
Yahya:

Muhtara tebrikler, ama dağın tepesine niye yerleşip evler gecekondular yapmışlar.

1
6
yanıtYanıtla
Serkan:

köyümüz tarihi bir köy padişahların vakıf köyüdür osmanlının yaylak olarak kullandığı bölge geçiş yolu üzerinde olup büyüklerin tabiri ile eski osmanlı türkleridir osmanlı zamanında yapılan osmanlı köyüdür malesef yerleşim dağınıktır bu yörenin halkı yörük ve dağlıdır

yanıt2
yanıt0
SEZER:

GAZ BULDUK BAK BAK ŞİMDİDEN İNDİRİMİN KAPILARI ARALANMIŞ HELE PANDEMİDEN ÖNCE OKULLARIN SABUN, DETERJAN, PEÇETESİNİ ALAMAYANLAR ÇIKIP KÜRSÜYE OKNOMİ SÜPER DİYORLAR. OKULLARADA HİJYEN SERTİFİKASI VERMİŞLER BİRDE NE DİYEM.

5
2
yanıtYanıtla
mahoni:

bende onu anlamam zaten okuldaki bir öğretmendende bu hareketi göremezsin okulumuzun temizlik maddesi vb. ihtiyaç var derler ellerini cebine atıpta hiç para vermezler ailelerden 20 tl 50 tl gibi paralar isterler. kardeşim sen orada ögrenciden daha fazla duruyon cebinde akrepmi var velilere söylemenize bile gerek yok siz o kurumdan maaş alıyosunuz sizde versenize. . tabiki bütün öğretmenleri katmıyorum yapanlarda var sağolsunlar

yanıt6
yanıt2
darısı imamlara:

aylık verecegi para ortalama 120 tlbirçok camimizin altında veya yanında kuran kursu için ayrıl yerler mevcutimam efendiler aylık 120 tl gibi bir ücrete sizde yapabilirsiniz.

2
3
yanıtYanıtla
Deo:

Türkler interneti kotalı yapmış. İyi ki youtube google bunlar bulmadı. Yoksa doldur babam doldur form bekle ki memurun keyfi gelsin de sana olur versin.

3
0
yanıtYanıtla
10:

Lan oğlum senin adında nikinde meymenet yok. Corç iyi olsan zaten adın corç olmazdı. Gavur sempetizanı deyyus

0
1
yanıtYanıtla
H,EG:

Bizim muhtarda köy kahvesine bağlattı kendisine oy veren insanlara şifreyi veriyor

yanıt0
yanıt0
Vatandas:

Tek kelime . Helal olsun muhtara... Diger muhtarlara da ornek olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title