Haberler

Uyuşturucudan Ceza Alan Gizem Karaca'dan İlk Açıklama: 5 Sene Önce Olmuş Bir Durum

Güncelleme:

Uyuşturucu ticareti suçundan 4'er yıl 2'şer ay hapis cezası alan Gizem Karaca, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "5 sene önce olmuş bir durum. Tekrar gündeme geldiği için çok konuşuluyor" dedi.

Gizem Karaca, dün akşam rol aldığı "Hürkuş: Göklerdeki Kahraman" filminin galasına katıldı. Magazin D kameralarına konuştu.

"5 SENE ÖNCE OLMUŞ BİR DURUM"

Gizem Karaca'ya hapis kararıyla ilgili sorulara "5 sene önce olmuş bir durum. Tekrar gündeme geldiği için çok konuşuluyor. Avukatım gerekli açıklamaları yaptı, özellikle basına açıklama yapıldı. Konu yargıtay sürecinde" cevabını verdi.

5 YIL SONRA KARAR AÇIKLANDI

Çağatay Ulusoy, 2011 Türkiye ikinci güzeli oyuncu Gizem Karaca, Cemal Hünal, Yusuf Akgün, Ergun Taş, şarkıcı Cenk Eren ile DJ Nuri Kösem, Ayşe Selin Boronkay'ın da aralarında bulunduğu 34 kişinin yargılandığı davada mahkeme 5 yıl sonra kararını açıkladı.

ÇAĞATAY ULUSOY GİZEM KARACA VE CENK EREN'E HAPİS

Şarkıcı Cenk Eren hakkında uyuşturucu ticareti suçundan 6 yıl 3 ay, DJ Nuri Kösem ile Selin Boronkay hakkında ise 4'er yıl 2'şer ay hapis cezası verildi. Oyuncu Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy ile Yusuf Akgün hakkında da uyuşturucu ticareti suçundan 4'er yıl 2'şer ay hapis cezası verildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (54)

emekli polis:

artık herşey tersine döndü polis uyuşturucu satanları ve liderlerine göz yumuyor onları yakalamıyor gidiyo uyuşturucu kullanan kişileri yakalıyo bu nasıl iştir arkadaş polisin içi hain kaynıyo uyuşturucu çeteleriyle işbirliği yapan onlara haber uçuran onlardan rüşvet yiyen onlara yol veren polisin içinde bi sürü hain var onlar yakalansın önce

14
6
yanıtYanıtla
pohpoh:

de yürü git

yanıt1
yanıt1
ANNE:

UTANACAĞINA 5 SENE OLMUŞ OLAN OLAY DİYOR BENCE DAHA FAZLA CEZA ALMALIYDI

17
2
yanıtYanıtla
Acılı baba:

Siz ünlüler değil misiniz aile hayatını hiçe saymayı gençlerimize örnek gösterenler, evlenmeyin köpek besleyin imajı verenler, dini nikahta neymiş sevgili olun çağdaşlıktır diyenler, uyuşturucu, içki partilerini insanlara mükemmel hayat gibi gösterenler, halbuki hayatlarınız gerçekte rezil , dostluklarınız sahtedir. Türk insanının aklıyla dalga geçmeyin artık. Tamam hatadır yapmıştır kişi ama örnek insansanız eğer lütfen dikkat ediniz.

13
0
yanıtYanıtla
ASLI:

KİME NE KÖTÜLÜKLERİ OLMUŞ BİŞEY ÇALMAMIŞLAR KİMSEYİ DOLANDIRMAMIŞLAR KİMSEYİ İNCİTMEMİŞLER. SADECE EVLERİNDE UYUŞTURUCU MADDE BULLUNDU SATDIKLARINA DAHİL HİÇBİR KANIT YOK. NE YANİ HAYATDAN ZEVK ALMAYA ÇALIŞMAKMI SUÇ. YAŞAMAYALIM ÖLELİM BARİ.

1
10
yanıtYanıtla
Şeyma:

4 yıl-cık ceza vermek için 5 yıl düşünmüşler mi?

10
0
yanıtYanıtla
uzman 33:

ben hakimyerinde olsaydim en az 30 sene verirdim uyusturucuya bulasanin tekcözümü heiyatinin habis hanede karartmak

9
1
yanıtYanıtla
boş konuşmayın:

bence sen de bir Türkçe kursuna git 30 sene nedir abi insanlar adam öldürüp okadar yatmıyor ?

yanıt7
yanıt7
hak kibela:

Tespih ÇEKER gibi her gün salak diziler yapılırsa sonuç bu olur ŞIMARIK VE KİBİRLİ AÇ GÖZLÜ ''OYUNCU''. . . . AZ VERMİŞLER. .

8
1
yanıtYanıtla
Serdar can:

Ben olsam 40 yıl veririm milleti zehirliyorlar

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title