Haberler

İstanbul'da dehşet: Uyuşturucu parası isteyen oğlunu tabanca ile vurdu

Güncelleme:

İstanbul'da dehşet: Uyuşturucu parası isteyen oğlunu tabanca ile vurdu Kağıthane'de bir adam uyuşturucu almak için para isteyen oğlunu silahla vurarak ağır yaraladı Oğlunun başında bekleyip polise teslim olan baba tutuklandı Adamın eşinin ise Mayıs ayında şüpheli şekilde öldüğü ortaya...

İstanbul'da dehşet: Uyuşturucu parası isteyen oğlunu tabanca ile vurdu

Kağıthane'de bir adam uyuşturucu almak için para isteyen oğlunu silahla vurarak ağır yaraladı

Oğlunun başında bekleyip polise teslim olan baba tutuklandı

Adamın eşinin ise Mayıs ayında şüpheli şekilde öldüğü ortaya çıktı

İSTANBUL - Kağıthane'de bir baba uyuşturucu için kendisinden para isteyen oğlunu zapt edemeyince, tabancayla belinden vurdu. Ağır şekilde yaralanan oğlunun başında bekleyen baba, Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği görevlileri tarafından gözaltına alındı. Adam adli makamlarca tutuklanırken, eşinin ise geçtiğimiz Mayıs ayında şüpheli bir şekilde evde ölü bulunduğu ortaya çıktı.

Olay, önceki gün saat 21.30 sıralarında Kağıthane Sultanselim Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, özel güvenlik görevlisi olan Selim K. babası Kemal K.'dan uyuşturucu madde satın almak için para istedi. Oğlunun uyuşturucu alacağını anlayan baba Kemal K., parayı vermeyince alkollü olan oğluyla arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede baba ve oğlu arasında kavgaya dönüştü.

Oğlunu zapt edemeyince tabancayla vurdu

Evde yaşanan kavga sırasında oğlunu zapt edemeyen baba Kemal K., evde bulunan tabancayla oğlu Selim K.'yı bel kısmından vurdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayın yaşandığı adrese gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlileri, çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralıya müdahale etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı Selim K., Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kağıthane polisi babayı gözaltına aldı

Oğlunu tabancayla vuran baba Kemal K. ise yaralı oğlunun başında bekleyip polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan baba, evde bulunan başka bir tabancayı da polis ekiplerine teslim etti. Emniyete götürülen Kemal KK., burada yapılan işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.

Adamın eşinin de ölümü şüpheli bulunmuştu

Öte yandan tutuklanan adamın eşi 69 yaşındaki Alzheimer hastası Hanife K.'nın ise geçtiğimiz 5 Mayıs tarihinde doğum gününde gece saatlerinde evde öldüğü, ancak eşinin ve oğlunun sabah saatlerinde polise ihbar ettikleri ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kağıthane Selim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title