Haberler

Uyuşturucu Operasyonunda 6 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli adliyeye sevk edildiANTALYA - Antalya'da bir kamyonda yaklaşık 310 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli adliyeye sevk edildi

ANTALYA - Antalya'da bir kamyonda yaklaşık 310 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kente Diyarbakır üzerinden yüklü miktarda uyuşturucu madde getirip, pazarlayan şahıslara yönelik operasyonlarına devam etti. Alınan istihbarat sonucu kent girişinde bir kamyona düzenlenen operasyonda 87 ecstasy hap, 70 gram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili İ.Ö.,M.Ş.,İ.U.,C.K.,M.B., ve M.G. gözaltına alındı. 6 şüpheli, 'Uyuşturucu, uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama' suçundan adliyeye sevk edildi.

Öte yandan ekipler yaptıkları 9 ayrı operasyonda, 283 kilo 749.7 gram kubar esrar, 27 kilo 520 gram toz esrar, 43 adet ecstasy hap, 15.9 gram metamfetamin,9.7 gram kokain,1,3 gram eroin, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Bu olayla da ilgili gözaltına alınan 9 kişi, 'Uyuşturucu, uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama' suçundan tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title