Haberler

Uyuşturucu Kuryesi Avukat Gözaltına Alındı

Uyuşturucu Tacirlerine Yönelik Yapılan Operasyonda Aralarında 1 Avukatın da Bulunduğu 7 Kişi Gözaltına Alınırken, Zanlılarla Birlikte 4 Bin Adet Uyuşturucu Hap ile 7 Kilogram Eroin Maddesi Ele Geçirildi. İstanbul Barosu'na Kayıtlı Olduğu Öğrenilen Avukat Salih T.'nin Uyuşturucu Kuryesi Olduğu Öne Sürüldü.

Uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonda aralarında 1 avukatın da bulunduğu 7 kişi gözaltına alınırken, zanlılarla birlikte 4 bin adet uyuşturucu hap ile 7 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. İstanbul Barosu'na kayıtlı olduğu öğrenilen avukat Salih T.'nin uyuşturucu kuryesi olduğu öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aralarında 1 avukatın da bulunduğu bazı kişilerin uyuşturucu kaçakçılığı yaptıklarına dair istihbarat aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, söz konusu kişilerin yakalanması için soruşturma başlattı. Şüpheliler arasında 1 avukatın isminin geçmesi üzerine derinleştirilen soruşturmada zanlılar,savcılık izni doğrultusunda yakın takibe alındı. Şüphelilerin uyuşturucu sevk etmek için son hazırlıklarını tamamladığını belirleyen

ekipler, bu kişilerin yakalanması için harekete geçti. Alınan operasyon kararı üzerine uyuşturucuların gizlendiği Fatih'te yerini alan ekipler, sevkıyatının başlaması için bir süre bekledi. Uyuşturucuları almak üzere eve gelen ve İstanbul Barosu'na kayıtlı olduğu öğrenilen avukat Salih T.'nin elinde bir çanta ile evden çıktığını gören ekipler, operasyon için harekete geçti. Gözaltına alınan avukatın çantasında yapılan aramalarda 4 bin adet 'uyuşturucu ve uyarıcı' nitelikli extacy marka hap ele geçirildi.

Avukat Salih T., daha sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Aynı şebeke içerisinde yer alan zehir tacirlerini izlemeyi sürdüren ekipler, şebeke içerisinde yer alan 1 kişiyi de 7 kilogram eroinle birlikte yakaladı. Operasyon kapsamında olayla ilgileri oldukları belirlenen Celal E., Fırat Ç., Hurşit P., Burak İ., Aydın K. ile Volkan B. de gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi. Aralarında avukat Salih T.'nin de bulunduğu 7 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

(AS-ED-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title