Haberler

Uyuşturucu Baskınında Yakalanan Torbacı, Alkol ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Başkanı'nın Oğlu Çıktı!

Güncelleme:

İzmir'de evine baskın düzenlenen uyuşturucu satıcısının eski Alkol ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Başkanı ve halen yönetim kurulu üyesi Mustafa G.'nin oğlu olduğu ortaya çıktı. Babanın da uyuşturucudan beraat ettiği öğrenildi.

UYUŞTURUCU SATICISININ EVİNE YAPILAN BASKIN YAPILDI

İzmir Torbalı'da polis, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda Ertuğrul Mahallesi'nde uyuşturucu satmaktan sabıkalı İsmail G.'nin evine baskın düzenledi. Uyuşturucu kullandığı ve sattığı iddia edilen İsmail G. ve kız arkadaşı Ö.D. kaçmak istedi.

PİTBULL KÖPEĞİ POLİSLERE SALDIRINCA 8 KURŞUNLA ÖLDÜRÜLDÜ

Bu sırada Ö.D., pitbull cinsi köpeği polislerin üzerine saldırttı.Köpek bir polis memurunu koltuk altından ısırdı. Arkadaşlarını köpeğin çenesinden kurtarmak için uzun süre çabalayan polis, 8 kurşunla köpeği öldürdü.

ZANLILAR GÖZALTINA ALINIRKEN 2 PİTBULL KÖPEK DAHA BULUNDU

Olayın ardından İsmail G. ve Ö.D polis tarafından gözaltına alındı. Yaralı polis memuru tedavi altına alındı, İsmail G. ve Ö.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlıların evinde yapılan aramada da 2 pitbull cinsi köpek daha bulundu. Köpekler, belediyenin veteriner müdürlüğüne teslim edildi.

MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE DERNEĞİ BAŞKANI'NIN OĞLU ÇIKTI

Uyuşturucu satıcısı ve kullanıcısı olduğu iddia edilen İsmail G.'nin kimliği şaşırttı. Zanlının, İzmir Alkol ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği'nin eski başkanı Mustafa G.'nin oğlu olduğu ortaya çıktı. Alkol bağımlısı olduğu dönemde Alkol ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği'ni kuranlar arasında yer alan Mustafa G., halen derneğin yönetim kurulu üyesi. Olayla ilgili soruları yanıtlayan Mustafa G., şunları dedi:

"UYUŞTURUCUDAN BERAAT ETTİM'

"Oğlum hakkında yakalama kararı olduğu için kaçmaya çalıştı. Oğluma ait olan köpek bağrışmaları duydu ve saldırdı. Allah'a şükür polise çok büyük bir olay olmadı. Ben yıllarca uyuşturucuyla mücadele için çalıştım. Oğlumun kullandığı uyuşturucuyu evimde buldular, beni uyuşturucu kullanmakla suçladılar. Yargılandım, beraat ettim. Ama uyuşturucunun kökünü kurutmak için son nefesime kadar çalışacağım."

(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Torbalı Samsun Kıbrıs İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (57)

hidir:

ot içene bunu yapıyorsan, Allahın günah saydığı içki satanın, satandan aldığı vergiyle geçinenin yani polisin makatından kazığı sokup ağzından çıkartmak icap eder, adaletin gereği budur. hehehe bakma güldüğüme adalet tecelli eder, Allah yeryüzünde aciz değildir. bakıyoruz, bir bomba patlamış, polisin gözü 50 metre fırlamış, testisinin biri biyerde biri biyerde :) bakıyoruz, uçak bomba atıyor 50 si birden kömür olmuş. yani adalet tecelli ediyor hafız, kuşkumuz yok

6085
10
yanıtYanıtla
hak hak:

bi yazdıklarını oku ya mal mısın. ot ile içki aynı şeymi nal bi zihniyet sonra allah ın adaletinden bahseder köpeğin polise saldırması mı adalet o adalet seni bulup sırınga ile kan alır merak etme. . belliki yazdıkalrına göre zaten sağlam bi pabuca benzemezsin. . gittiğin yolda tez sona ulas inşallah. .

yanıt1
yanıt21
hidir:

HAK HAK: eved topluma sırbıstandan katılan bir devşirme çoğunuz gibi, lan lavuk burası anadolu , burda AFYON diye bir il var, afyon, kenevir anadolunun geleneksel tarım ürünü sırp çocuğu, bize mi öğretecen, bunlar hala ekimi serbest şeyler, gidersin kaymakamlığa söylersin ekecem diye, verirler kağıdı ekersin, en az 10 ilde serbest, bakma size duyurmuyorlar sırp çocuğu, asıl mesele alkol gibi başka benzer etkili madde yoktur, ne içersen iç sarhoş olmazsın, sarhoşluk bambaşka bişey. defol it

yanıt13
yanıt0
hidir:

40 yıl öncesine kadar dünyanın afyon, kenevir başkenti olan AFYON diye ili olan anadoluda, bilmesek ayaküstü bizi kandıracak, sırp göçmeni sırp çocukları. Afyonla, kenevirle İÇKİNİN ne alakası var, afyon kenevir alkolun yanında hiçbirşeydir ve hiçbir tesir etmez, sarhoş etmezki onlar, adı üstünde en fazla uyuşursun, sarhoşluğun ne olduğunu biliyor musunuz ? insan naptığını bilmez, top olursun haberin olmaz, ne konuştuğunu bile bilmezsin, sarhoşun yapmayacağı şey yoktur. çocuk mu kandırcaksınız?

1430
2
yanıtYanıtla
LAİKLERİN CANI SAG OLSUN:

şimdi bu olay Amerika, da olacak köpek polise saldıracak öyle bakacaklar öylemi ilk önce köpekleri delik deşik ederler ardından sahibi suçluyu oylum oylum oyarlar kimsede gık diyemez çünkü adamların kuralları kesin ve kati Tehlikeyi yok et suçluyu KABAK gibi oy boşuna süper güç demiyorlar ve işin en acı tarafı Amerika Dünya''nın bir numarası olmasının tek nedeni OSMANLI DEVLETİMİZ şimdi ne alaka diyen AHMAKLAR olacak adamlar yüzyıllardır cihana hükmetmiş OSMANLI DEVLETİMİZİN sistemini uyguluyor. ,

26
34
yanıtYanıtla
tesisatçı hamza:

tuvaletten sonra sifonu çek kokuttun

yanıt0
yanıt0
BORÇ:

Osmanlı Devletiniz yok artık yerine Amerika kuruldu çoarcık Osmanlı senin sandığın Hilafet devleti değildi. İngiliz sömürgesi idi artık ingiltere zayıfladı yeni Osmanlı Amerika. Cihana falan hükmedemedi sen öyle zannediyorsun Kanuni''ye kadardı o. İlk Kaputilasyonu da Kanuni verdi. Kapitilasyon neydi? BORÇ tu Borç. baban evi geçindirmek için komşu amcadan borç alıp seni besliyordu öyle düşün.

yanıt0
yanıt1
OSMANLI''YA DİL UZATAN SUÇ BİZDE:

iki tane AHMAK oltaya takıldı ikiisinin, de ben zerre bilgi sahibi olduğun, dan şüpheliyim ulan sizin kafanıza SİFONU çekmişler yüzyıllar, dır laik laik diye ülkemizde özellikle Askeri alanda hiç 1 yenilik buluş silah bomba savaş uçağı Tank yaptırılmamış kim kimler ülkemiz ve Milletimiz için bir şeyler yapsa hemen dış Şer fitne güçleri ile içimizde, ki yerlisiz millisiz iş birlikçileri başlamışlar laikliğe aykırı rejim cumhuriyet tehlikede yıkılıyor irtiCAA geliyor diye bağır açın tarihinizi okuyun

yanıt1
yanıt0
alp:

ülkede kanun yok kardeşim teksasa dönmüş ülke ve hala daha fazla özgürlük diyenler var

19
3
yanıtYanıtla
Turist:

Cahil millete özgürlük yasak

yanıt1
yanıt0
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title