Haberler

Uyuşturucu Bağımlısı, Yatalak Annesi ve İki Kız Kardeşini Rehin Aldı

SİİRT'te, uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen 47 yaşındaki R.T., elindeki bıçakla 86 yaşındaki yatalak hasta annesi ve iki kız kardeşini evde rehin aldı.

SİİRT'te, uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen 47 yaşındaki R.T., elindeki bıçakla 86 yaşındaki yatalak hasta annesi ve iki kız kardeşini evde rehin aldı. Polis ekiplerinin üç saatlik ikna çabasıyla kızlar, operasyonla da anne kurtarıldı, R.T. gözaltına alındı.

Olay, Merkez Tınaz Tepe Mahallesi 111'inci sokakta öğlen saatlerinde meydana geldi. Üç ay önce eşinden ayrıldığı belirtilen R.T., henüz belirlenemeyen bir sebepten annesi ve iki kız kardeşini bıçakla rehin aldı. Komşuların olayı polise bildirilmesi ile bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, R.T'yi ikna etme çalıştı. Elindeki bıçak ve tüplerle polislerin eve girmesini engelleyen R.T., daha sonra yapılan ikna çalışması sonucu iki kız kardeşini serbest bıraktı. İkna çalışmalarını sürdüren polisler, R.T.'nin bir anlık dalgınlığından faydalanarak elindeki bıçağı alarak etkisiz hale getirdi. Oğlu tarafından yaklaşık üç saat rehin alınan anne, polis tarafından kurtarılıp, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldılarak tedaviye alındı. Anne ve iki kız kardeşini rehin alan R.T. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. - Siirt

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title