Haberler

2 Kişiyi Öldüren Uyuşturucu Bağımlısı, Cinayet İşlediğini 2 Gün Sonra Arkadaşından Öğrenmiş

Güncelleme:

Bursa'da aynı gece 2 kişiyi öldüren uyuşturucu bağımlısı genç, cinayet işlediğini 2 gün sonra arkadaşından öğrendiğini söyledi.

Bursa'da, aynı gece 2 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan uyuşturucu bağımlısı zanlı mahkemede verdiği ifadede herkesi şaşırttı. İşlediği cinayetleri 2 gün sonra kendine geldiğinde yolda yürürken bir arkadaşından öğrendiğini ifade eden zanlı "Keşke onlar beni öldürselerdi" dedi.

AYNI GECE 2 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde geçen Nisan ayında meydana gelen olayda iddiaya göre, Samet Ş. arkadaşı Hamza Arslan (20) ve babası Mustafa Ş. ile evlerinde uyuşturucu kullanırken elindeki çakı ile Hamza Arslan'ı göğsünden yaraladı. Arslan kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay sonrası Samet Ş., babası ile birlikte kendilerine uyuşturucu bulması için merkez Osmangazi ilçesi Mollafenari Mahallesi'ndeki Mevlüt Morkoç'un (47) evine gitti. Samet Ş., "Samet senin için Hamza'yı bıçaklayarak öldürdüğün söyleniyor. Bu doğru mu?" diye soran Morkoç'u yanında taşıdığı ekmek bıçağıyla öldürdü. İşlediği iki cinayetten sonra kaçan Samet Ş. iki gün sonra gözaltına alındı.

"2 GÜN SONRA KENDİME GELİNCE ARKADAŞIM SÖYLEDİ"

Mahkemece tutuklanan ve hakkında Bursa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesinde 'adam öldürmek' suçundan iki kez ömür boyu hapis cezası istenen Samet Ş. çıktığı ilk duruşmada, "Hakim bey ben 8 yıldır uyuşturucu kullanıyorum. Olay günü bonzai ve metamfetamin almıştım. İki kişiyi öldürdüğümü iki gün sonra kendime gelip yolda yürürken bir arkadaşımdan tesadüfen öğrendim. Babamı aradım. Sonra polise gidip teslim oldum. Keşke onlar beni öldürseydi" dedi.

Mahkeme duruşmayı ertelerken sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Osmangazi 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title